ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

ПОДКРЕПА ЗА ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ – ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Изберете подкрепата, от която се нуждаете, независимо дали само от съвет или пълно прилагане на специфичните неща. Вие винаги оставате в контрол на Вашия маркетинг, но се възползвате от експертизата и способностите на бЕРС когато се нуждаете.

Добре структурирано съдържание, което е оптимизирано за търсачки, е необходимо за успешен маркетинг в мрежата. Такова съдържание включва текст и ландинг страници за конкретни, свързани с компанията ключови думи и термини. Без тези атрибути потенциалните купувачи простя няма да намират Вашия уебсайт в интернет! Ние предлагаме услуги как да се възползвате от използване на конвенционални инструменти при оценка на Вашето присъствие, за да може да определяте кога конкретни приложение мерки имат очаквания ефект.

Останете във връзка със съществуващи и нови клиенти чрез таргетирини и ефективни Google рекламни кампании, маркетинг в социални мрежи и имейли. Чрез изграждане на стратегия за реклама, постове, имейли и свързани на съобщенията към Вашия онлайн магазин, и чрез използването на инструменти за отчетност и оценка, Вие може да управлявате Вашите клиентски профили за повече продажби.

бЕРС Ви помага при правилното планиране и приложение на нагодени решения като интерфейс при интеграция за уебсайтове на партньори, инструменти за сравнения на цени, разплащателни методи и маркетинг системи.дигитален маркетинг от екипът на бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.