Хладилен Транспорт

Хладилен Транспорт

ХЛАДИЛЕН ТРАНСПОРТ ОТ bERS

Услугата за хладилен транспорт предоставя възможност и начин за превоз на специфични товари, които се нуждаят от съхранение при контролирани температурни условия. За тази цел стоките се поставят в превозно средство, което разполага с вградена хладилна система, която охлажда пратките по време на целия процес на логистика. По този начин поддържането на необходимата температура при транспортиране става възможно.
Хладилният транспорт най-често се използва за транспортиране на нетрайни продукти като месо, плодове, зеленчуци и колбаси, фармацевтични продукти и др. Превозните средства за този вид услуга са с изолирана хладилна надстройка, която осигурява прохлада и поддържа качеството на транспортираните продукти.
Хладилният транспорт е предназначен за определен вид стоки (храни, напитки, лекарства, медикаменти и други). За тях това не е просто най-добрата възможност, а неизбежна необходимост. Това са най-често бързооборотни стоки, които обикновено не се транспортират на дълги разстояния. Ползите от услугата за хладилен транспорт са изключителни и най-вече фокусирани върху безопасността и навременната доставка.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ХЛАДИЛЕН ТРАНСПОРТ ОТ bERS

Когато произвеждате хранителни стоки, всяка съставка е внимателно подбрана. Това ниво на внимание трябва да се запази и когато избирате начина на транспортиране за вашите продукти, особено ако са чувствителни към температурата. С bERS, като ваш партньор за хладилен транспорт, клиентите ви на дребно винаги ще разполагат с пълни рафтове, а крайните потребители ще се радват на винаги пресни продукти.

  • Доставка на време: bERS предлага резултати, а не оправдания. Когато имате нужда от извършване на хладилен транспорт в кратки срокове, разчитайте на нас.
  • Надеждност: Знаем, че нашите клиенти очакват най-добрите логистични услуги. Ние разполагаме с най-доброто, когато става въпрос за хладилен транспорт.
  • Модерно оборудване: В bERS редовно инвестираме в ново оборудване, за да осигурим по-добра икономия на гориво, минимална поддръжка, както и безопасно пътуване.
  • Отчетност: bERS използва технологии за проследяване на пратките и може да издаде товарни фактури, отчети за състоянието и статус на доставката при поискване от клиента.
  • Отдел по логистика: Създадохме екип за логистика от световна класа, за да ви предложим услуги за хладилен транспорт в национален мащаб.
  • Безопасността e на първо място: Ние се ангажираме да бъдем в течение и стриктно да спазваме всички законови наредби и изисквания за работа с нетрайни хранителни продукти.

ТРАНСПОРТ С ХЛАДИЛЕН КАМИОН ИЛИ БУС

Транспортът с хладилни камиони и бусове е метод, специализиран в транспортирането на храни и продукти, които се нуждаят от транспортно средство с контролирана температура. Ремаркето, което извозва товара, има вградена хладилна система (агрегат), за да се поддържа нужната температура вътре в него. Този агрегат се захранва от мощността, генерирана от камиона или буса, но също така е снабден и с генератор, за да работи, когато основният двигател на подемно-транспортното средство не е активен.
Хладилните камиони и бусове могат да се използват за много продукти в допълнение към храни, които изискват контрол на температурата. Растения, фармацевтични продукти и продукти за лична хигиена са някои от другите често транспортирани стоки, които разчитат на хладилен транспорт. Защитата на стоките се счита за най-голямото предимство на хладилните товарни превози. Поради естеството и чувствителността на транспортираните продукти, самото ремарке е по-добре оборудвано за защита срещу разваляне, повреда (от температурни промени) и различни метеорологични условия.

ТРАНСПОРТ С ХЛАДИЛЕН КОНТЕЙНЕР

Хладилни контейнери се използват за морски или железопътен транспорт. Те се захранват от железопътните и корабни електропроводи. По този начин хладилните контейнери се транспортират и захранват в продължение на седмици при международен океански транзит. Те могат и да се съхраняват за продължителен период от време, без да са свързани с външен източник на енергия.
Това е така, защото хладилните контейнери имат свой дизелов генератор, който захранва агрегата, когато връзките към външното захранване не са налични или бъдат прекъснати. Тъй като хладилните контейнери се подреждат плътно един до дръг (един върху друг), хладилният модул е ​​вграден в задната част (страната, противоположна на вратите) на контейнера.Шофьор настройва температурата на полуремарке

За повече информация свържете се с нас за бърза оферта.