ИНТЕРФЕЙСИ

ИНТЕРФЕЙСИ

Автоматизиран обмен на данни от бЕРС

бЕРС е Ваш верен партньор в управлението на бизнеса, като предоставя гъвкави и ефективни решения за онлайн магазини. Без значение от естеството, всяка една компания, която разчита на присъствието си в онлайн пространството, има нужда да планира ресурсите си и да е наясно с тях. За целта ние Ви предоставяме ERP системи (Enterprise Resource Planning), чрез които можете да извършвате автоматизиран обмен на данни в реално време, за да следите своя онлайн магазин.

API интерфейс

Високата гъвкавост е наш основен приоритет и едно от най-силните ни предимства, когато става въпрос за процеси и системи за управление на бизнеса и автоматизиран обмен на данни. Нашият IT екип постоянно усъвършенства уменията си, за да бъде наясно с добрите практики и тенденциите за оптимизация на тези процеси. Експертите ни ще приемат Вашите изисквания за интерфейси и ще направят всичко възможно да надхвърлят очакванията Ви. Те ще Ви помогнат да дефинирате нужните спецификации, след което ще ги имплементират по най-ефективния начин, за да получите резултати възможно най-скоро.

Сътрудничество с Вашия IT отдел

Webservices е нашата предпочитана платформа за автоматизиран обмен на данни. Като алтернатива с лекота ще работим и с xml, csv и други формати, на които държите. За предаване на информация ние използваме съвременен API интерфейс, който отговаря на изключително високи стандарти. При този модел Вашият IT отдел е отговорен за имплементацията от Ваша страна. Преимуществата на този подход са, че системните промени от Ваша страна могат да се случат възможно най-бързо, тъй като Вие имате пълен контрол върху Вашия интерфейс. Tой Ви позволява да правите промени, съобразени с конкретните Ви нужди.

ERP

Ние ще свържем Вашия ERP софтуер в нашата вътрешна система, за да синхронизираме информацията и всички страни да са наясно със статута, наличностите и назначението на ресурсите. Електронните формати, които използваме, са доказани и тествани многократно, за да сме сигурни в качеството на услугата автоматизиран обмен на данни, която предоставяме. Те гарантират пълна прозрачност, която осигурява спокойствие и Ви позволява да вземате решения на база на ситуацията по бърз и адекватен начин.
Бързата обработка на информацията при автоматизирания обмен на данни е едно от най-големите преимущества на тези системи. Те дават възможност както Вие, така и ние да реагираме своевременно и във всеки един момента да разполагаме с точни статистики, на които да базираме подхода си. Автоматизацията също така елиминира грешките от човешката намеса, с което спестява загуби и спомага крайните потребители да остават доволни и да се връщат за следващи покупки.

Отговорността по управлението на бизнес е огромна, но и вълнуваща. За да се осъществяват процесите по най-гладкия начин, се нуждаете от експертна подкрепа, която да се погрижи за всеки един аспект на ежедневните дейности. Това е единственият начин да успеете да преодолеете ежедневните предизвикателства и да се съсредоточите върху дългосрочното развитие на компанията.

Свържете се с нашия екип, за да поговорим за начините, по които можем да си сътрудничим за въвеждане на автоматизиран обмен на данни. Ние притежаваме значителен опит, който сме готови да споделим с Вас още от началото на съвместната ни работа. Разгледайте и останалите ни услуги и изберете най-ефективните начини да развиете компанията си с подкрепата на експертите.Автоматизиран обмен на данни с екипът на бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.