Изпращане на пратки

Изпращане на пратки

Изпращане на стоки

С над 10 години опит в сферата на логистиката, bERS работи по утвърден транспортен процес за изпращане на стоки в България и международно. Нашата изпитана и тествена система се състои от редица прецизни и качествени проверки. Главна отговорност на операцията по транспортиране е да бъдат съгласувани точните количества и правилните крайни получатели. Екипите ни спазват стриктно всички инструкции за доставка и етикират всички пратки съгласно изискванията.

Уведомяване за доставка преди изпращане на стоки

За да сме сигурни, че крайните потребители ще получат навременно своите поръчки, ние уведомяваме клиентите преди извършване на доставка. За тази цел сканираме и сравняваме всички EAN кодове (стандартни баркодове) и стокови разписки.След това потвърждаваме, че всичко отговаря на зададените изисквания. Пълната прозрачност на нашите действия е от първостепенно значение, за това се стараем да предоставяме максимално много информация за цялостния фулфилмънт процес.

Ние сме в готовност да съдействаме на всички малки и средни предприятия, които имат нужда от изпращане на стоки в България или търсят международен транспорт. Знаем, че бизнесите, които правят много доставки, могат да се окажат затрупани от работа, изисквания, регулации и документация. С радост ще Ви помогнем да организирате транспорта на поръчки от Вашия онлайн магазин или друга дейност. Можем да Ви съдействаме по отношение на:

Нашите екипи полагат усилия, за да покрият пълната гама от възможности за подготовка на пратки, управление, фактуриране и покриване на регулации. С помощта на Интерфейса “My 3PL @ bERS” – Логистика на трети страни, имате възможност да проследявате статуса на своята поръчка, дори когато тя е с международен маршрут. Бъдете запознати със състоянието на стоката си във всеки един момент.

В случай, че имате нужда от допълнителни услуги, които не откривате в този списък, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се опитаме да отговорим на Вашите очаквания и да съдействаме в изпращането на пратки в България и на международно ниво.

Международни пратки

Нашите услуги предоставят и възможност за обслужване на международни пратки. Разполагаме с логистични бази на няколко локации – Варна, Пловдив, Мусачево и Казичене. Центровете ни имат готовност за изпълнение на крос-докинг поръчки – прием и логистика на към други страни. Предлагаме изгодни условия за мениджмънт на услугата и добри цени.

Разчитайте на нас за високо качество на обслужване. Ние ще поемем отговорността международните пратки да пристигнат на време и в отлично състояние. Знаем, че отправянето на товари на по-дълго разстояние е обвързано с много подготовка. За да улесним процеса, разполагаме с широка партньорска верига от сътрудници и фирми, които са в готовност да ни помогнат. С общи усилия поддържаме високият стандарт на качество, който сме установили като отличителна черта на bERS.

Помощ и съвети за изпращане на стоки

С нас можете да изберете предпочитания от Вас превозвач и ниво на обслужване.
Ние ще бъдем с Вас през целия транспортен процес, за да вземете правилно решение. Ще Ви помогнем да разпознаете най-добрия възможен метод за транспорт, имайки предвид стоката, изискванията на получателя и крайната точка на доставка. bERS може да доставя до Вашите клиенти за възможно най-кратко време и на наистина конкурентни цени. Възползвайте се от възможностите ни за международни доставки и доставки на територията на страната.Изпращане на стоки с логистична компания бЕРС

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ОФЕРТА