КУРИЕРСКИ РЕШЕНИЯ

КУРИЕРСКИ РЕШЕНИЯ

Куриерските решения на bERS представляват сигурен и надежден начин за изпращане на пратки. Предлагаме различни предложения за логистика на добри цени. Имате възможност да се възползвате както от бърза доставка в рамките на един ден, така и от транспортни алтернативи с по-дълги срокове с цел спестяване на разходи.

Нашите изградени транспортни партньорства са подходящи за онлайн магазини и търговци с директни продажби, които търсят достъпна куриерска услуга. С нас те могат да спестят време и пари, като същевременно помогнат на бизнесите да са по-конкурентни онлайн. Функционираме както на територията на България, така и на международно ниво.

Куриерски фирми и услуги

За да постигнем възможно най-високо качество на транспортната услуга, ние предлагаме бързо и сериозно обслужване на куриерската услуга. Различни фирми в България и на международно ниво ни се доверяват и остават доволни от изпълнението и цялостния фулфилмънт. Ние обгрижваме процеса от получаването на поръчка до пристигането до крайната дестинация.

При започване на работа, ние подхождаме с отговорност към професионалните си задължения и визия в дългосрочен план. Винаги се запознаваме с дейността на съответната фирма, нейните отличителни характеристики и очаквания, които трябва да покрием. Обсъждаме цялостната концепция за действие и заедно щрихираме етапите на съвместна работа. За нас е важно да изградим с общи усилия стратегия за развитие на логистиката на Вашата марка, като по този начин постигнем добри резултати в обслужването на клиенти.

Нашата политика на работа повелява да бъдем отговорни и коректни в изпълнението на заявките на територията на България и на международно равнище. Това включва етапа на консултация, приемане на поръчки, складиране, интегриране и същинско изпълнение на заявките. Разбираме колко голям е цялостният ни фулфилмънт ангажимент и полагаме максимални усилия да изградим доверие със своите клиенти. Обръщаме внимание към всеки един от етапите на поръчките и следим за изправността на товарите.

Куриерски фирми в България

bERS спестява на фирмите в България много ценни ресурси като време, пари и най-важното – усилия, които могат да бъдат положени в различно направление. Знаем, че малките и средни бизнеси имат нужда от много работа по развиване на бизнес процеси, стратегии и разширяване на дейността. Оставете големите документации на нас, ние ще се погрижим изпълнението им да бъде изрядно.

С помощта на екипите ни ще придвижим стоките на Вашата фирма международно и на територията на България. Водещото за нас е да достигнем до повече доволни клиенти – по сигурен начин и на време. Стараем се да предоставяме прозрачност на своята дейност, за да можете да проследявате работата ни в реално време. По този начин, сами ще се уверите в качеството на услугите, които фирмата ни предлага.

Международни куриерски услуги

Благодарение на нашата богата международна мрежа от партньори, ние успяваме вече над 10 години да предоставяме “3PL услуги” (“Third party logistics” – логистични услуги от трети страни), които обслужват България, а функционират и международно. За изпълнението им, ние си сътрудничим с различни фирми, дистрибутори и професионалисти от сферата на транспорта. Резултатът е отлично ниво на обслужване и спазване на всички правни регулации.

Щастливи сме да помагаме в развитието на бизнеса на водещи вносители на бързооборотни стоки, фармацевтични компании и големи търговски вериги. Готови сме да Ви съдействаме по професионален начин в изпълнението на международни заявки. За нас е чест и изключителна отговорност да бъдем част от създаването на мрежа от нови доволни клиенти и знаем, че доставката влияе пряко на нивото на тяхната удовлетвореност. С увереност можем да кажем, че сме сред лидерите по отношение на качествено изпълнение на транспортни услуги в България.хронометър върху пратки - спестете време с Куриерски решения от бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.