bERS Пловдив

bERS Пловдив

Фирма за логистика в Пловдив

bERS предлага център за логистика в Пловдив, от чиито помещения можете да се възползвате за целите на своя бизнес. Ние притежаваме необходимата експертиза, инфраструктура и ресурси, с които да организираме фирмените Ви дейности.

Извършваме комплексна услуга в нашия логистичен център, като организираме всички необходими процеси. Поставяме основен фокус върху ефективността и контрола на качеството. Успяваме да ги постигнем чрез интеграция на процеси, както и детайлен и непрекъснат анализ, на база на чиито резултати оптимизираме дейностите. Приоритетите ни са:

 • Бързина;
 • Надеждност;
 • Оптимизация;
 • Индивидуален подход.

Ние изграждаме надеждна система за управление на ресурсите за Вашия бизнес. Тя включва осигуряването на необходимите материали и суровини, както и транспорта(спедицията), складирането и следенето на наличност(инвентаризация). Управляваме целия процес по подготовката, опаковането и обслужването на заявки, пратки и доставки, с което помагаме на физическите и онлайн магазините.

Услуги по спедиция в Пловдив

Ние сме фирма за международен транспорт и спедиция в Пловдив. Придържаме се към най-високите европейски и световни изисквания по отношение на спедицията на стоки, суровини и съоръжения. Според особеностите на Вашия бизнес, ще намерим най-ефективния и изгоден начин за транспортиране на всичко необходимо.

Нашите решения са гъвкави, което Ви позволява да намерите най-достъпния и удобен вариант за конкретния проект или случай. Можем да организираме сухопътен, речен, морски и въздушен превоз на стоки от и до всяка една точка на света.

Ние не просто превозваме товари, а го правим по ефективен начин, с което пестим Вашите ресурси. Предлагаме групажен транспорт с консолидиране, боравим с извънгабаритни и опасно товари, осигуряваме контейнери и създаваме качествено пълно обслужване за всички дейности. Нашият център за логистика в Пловдив е една от отправните ни точки.

Обслужване на заявки и пратки в Пловдив

Една от водещите ни услуги в сферата на логистиката е обслужването на заявки. Дейността включва надежден фулфилмънт, който покрива всяка една стъпка от пристигането на заявката до нейното крайно изпълнение.

Ние ще обработим коректно всички постъпили поръчки, ще подготвим пратките и ще ги изпратим до крайните получатели. В случай на върнати пратки, ще ги приемем и ще се справим с документацията, за да знаете винаги каква е наличността и да улесним счетоводството.

Правилната документация, надеждния софтуер и ефективната работа в нашия център за логистика в Пловдив. Ще се заемем с фулфилмънта, като ще спазим всички Ваши изисквания. Индивидуалният подход дава реален принос към бизнеса Ви, така че да се придържаме към високите Ви стандарти и ще градим заедно стабилен растеж.

Складове в Пловдив

bERS осигурява складове в Пловдив, които отговарят на всички структурни и формални изисквания. Разполагаме със сертифицирани складови площи, които могат да посрещнат всякакви стоки и материали, без значение от техните особености.

Добре знаем, че търговията с продукти и материали зависи не само от тяхното транспортиране, но и от съхранението. Затова ще се погрижим стоките и суровините Ви винаги да получат необходимите условия, за да запазят перфектното си качество.

За много от индустриите, не е достатъчно да подсигурите надеждни складове, но и да докажете, че те са такива. Ние притежаваме всичката нужда документация, с която да удостоверите правилното съхранение на стоките, с които търгувате. Това не просто Ви позволява да сте изрядни законови, но и спокойно да привличате нови партньори и клиенти, които ще могат да се уверят, че спазвате предписанията.

Ако имате нужда от логистика, свържете се с нас, за да обсъдим възможностите за сътрудничество.


Типове съхранение

 

 • сухо
 • охладено +2/+8°C
 • замразено -18/-16°C
 • регистрация в БАБХ

Изпълнение на поръчки

 

 • крос-докинг
 • съхранение на палет
 • пикиране на кашон
 • доставки до независими магазини за бързооборотни стоки и потребителски продукти в региона
 • управление на документи
 • интерфейс с my 3PL @ bERS
 • допълнителни услуги при поискване

хъб Пловдив

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ОФЕРТА