Обслужване на заявки

Обслужване на заявки

bERS – висококачествен фулфилмънт в България

bERS предлага пълно логистично обслужване на бизнеси – от момента на получаване на заявката, през нейната обработка, изпълнение и доставка до клиента. Оставете на нас да се погрижим за цялостния план и транспортна система, по които да функционирате. Нашите фулфилмънт услуги предоставят най-високо качество на територията на България.

Услуги за изпълнение на поръчки

Гордеем, се че сме най-надеждното и подходящо решение за изпълнение на поръчки и доставки за малки и средни бизнеси. Доверете се на екипите ни от професионалисти с над 10 години опит в сферата на логичните услуги. Те ще се погрижат за всеки от фулфилмънт етапите, от които имате нужда.

Позволете ни да Ви спестим ценно време, което да инвестирате в развитието на своя бизнес и фокусирането върху други процеси в организацията. За нас е удоволствие да предоставим нашия център за логистични услуги и обработка на поръчки. Подобрете нивото на контакт с клиентите и преразпределение потока от работа и ресурси, с които разполагате.

С помощта на фулфилмънт центъра на bERS имате възможността да развиете своята дейност и да увеличите пазарния дял, който обслужвате. Сложете край на забавянето на доставки, допуснати грешки и излишни разходи. Управлявайте бюджета си разумно и осигурете сигурна и бърза доставка на територията на България и чужбина.

Обработка на поръчки

Мисията на нашия център е да помогне на организациите, като максимално улесни процеса на обработка на поръчки и спедиция. Знаем, че приемането и изпълнението на заявки може да бъде досадно, трудоемко и особено дълго. За щастие, ние винаги сме готови да съдействаме.

Сред нашите клиенти са редица стартиращи компании в България, както и малки и средни предприятия, crowdfunding кампании и бизнеси за абонаментни доставки на кутии. Всички те имат нужда от доказана цялостна логистична услуга с безкомпромисно качество, която откриват в лицето на bERS.

В готовност сме да се заемем с обработка още от момента на получаването на заявката. Подхождаме с отговорност и към следващите етапи от фулфилмънт веригата – складово съхранение, приемане и обслужване от центъра, подготвяне за изпращане и доставка до крайния получател. Намалете времето, прекарано в разписване на документации, занимаване с бумащина и изпълнение на множество транспортни задачи. Увеличете времето, което прекарвате изграждане на устойчиви връзки с клиентите си.

Център за изпълнение на поръчки

Нашите центрове за изпълнение на поръчки са подкрепени от най-напредналия софтуер за обработка, експедиция и управление на инвентара в индустрията. Стриктно следим за наличностите в склада, както и за текущото разположение на продуктите в него. Държим на надеждността на технологиите, които използваме и по този начин предотвратяваме потенциални главоболия за бизнеса от всякакви размери. Оставете целия организационен процес и фулфилмънт на нас.

Фокусирайте се върху важни стратегически решения за своята фирма и оставете сложната транспортна работа на нас. Нашите систематизирани процеси са доказали своята ефективност и подобряват цялостното функциониране на компаниите. Осигурете високо ниво на обслужване на клиенти и пълна гама от фулфилмънт услуги, независимо от сферата на работа.

bERS предлага широк диапазон от аутсорсинг и логистични услуги в подкрепа на онлайн бизнеса. Възползвайте се от центъра ни за обслужване на логистични нужди. Екипът ни ще се заеме с обработка и обслужване на всички заявки, които получавате на територията на България и не само – разполагаме с офиси във Варна, Пловдив, Казичене, Мусачево и Скопие.Обслужване на заявки от логистичен екип бЕРС

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ОФЕРТА