УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ

УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ

ПОДКРЕПА ЗА ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ – УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ

С онлайн магазин, разработен от бЕРС, Вие може да поддържате и актуализирате съдържанието на Вашия уебсайт самостоятелно, без да има нужда да въвличате бЕРС. Софтуерът е изграден за лесна обработка от всяка работна станция по всяко време.

Създаването на нова страница като landing page за оптимизация за търсачки и маркетинг кампании по имейл са само две от много функции, достъпни към Вас. За промяна на съдържание, свързано с продукти, Вие може да използвате административния панел.

Многоезични служители на бЕРС Ви помагат при създаване на съдържанието за всички Ваши пазари. Ние генерираме и интегрираме многоезични продуктови спецификации, описания, снимки и мета данни, които се взимат предвид при модерния онлайн маркетинг.

Положителната обратна връзка от купувачите е ценен инструмент за разширение на Вашата клиентска база. бЕРС Ви помага да свържете онлайн портали за оценка, онлайн пазари като Amazon, и се ангажира при обработката на обратна връзка от клиенти за Вашите продукти и услуги.платформа за онлайн магазини подпомагана от бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.