Платформа за Онлайн Магазин

Платформа за Онлайн Магазин

Ако разширявате бизнеса си от физически магазин към онлайн, а също и ако искате да представите марката си пред глобална аудитория, трябва да създадете електронен магазин. За да извършвате електронна търговия, се нуждаете от софтуерно приложение, наречено платформа за онлайн магазин.

В най-простата си форма, платформата за онлайн магазини позволява на търговците да продават своите продукти и услуги в интернет. В миналото бизнесът нямаше избор и единствената опция беше софтуер за електронна търговия, който изискваше обширна ИТ настройка и вътрешно управление със специализирани екипи за разработка. Тези решения обикновено бяха скъпи, предизвикателни за работа и отнемаха време за персонализиране и интегриране с други системи.

За щастие, днешните платформи за онлайн магазин притежават цялата необходима търговска и бизнес функционалност в едно. Да търгувате в интернет със своите стоки и услуги е по-лесно от всякога с разработените SaaS платформи. Електронните магазини, от които може да се възползвате, са направени да създадат подходящи, ангажиращи и персонализирани онлайн преживявания за клиентите ви.

Защо да изберете платформа за онлайн магазин от bERS

Ние ви предлагаме платформа за онлайн магазин, която позволява на представителите на обслужването на клиенти да добият представа за самия клиент, централизирана система за управление на поръчките и наличностите, която може ефективно да изпълнява поръчки от всички ваши канали за продажби, както и да използва събраните данни за клиента, за да му предоставя подходящи, персонализирани оферти.

  • Правите актуализации и поддържате вашия онлайн магазин сами. Платформата за електронна търговия на bERS е направена така, че да може лесно и бързо от всеки компютър да извършвате промени, без да се нуждаете от нашето съдействие.
  • Създавате „статични страници“ и организирате маркетинг кампании. Чрез административния панел на платформата за онлайн магазин създавате нови страници, оптимизирате съдържанието за търсачки, изготвяте имейл реклама и още много други.
  • Многоезично съдържание за вашия онлайн магазин. В bERS работи екип, който ще ви помогне в създаването на текст и описание на вашите продукти и услуги на български и чужд език. Така платформата и бизнесът ви ще бъдат достъпни за чуждестранните пазари.
  • По-добро класиране в Google. Модулната архитектура на платформата е адаптирана към изискванията и условия за по-добро класиране в търсачките.

Възможностите с платформа за онлайн магазин от bERS осигуряват бизнес оптимизация и подобрена ефективност, както и задълбочена ангажираност и удовлетвореност на клиентите.

Уеб дизайн на онлайн магазин

Потребителският опит и професионалният уеб дизайн са основни елементи от платформата за онлайн магазин на bERS. Те са от решаващо значение за привличането на клиенти увеличаване на печалбите. Ние разработваме впечатляващ уеб дизайн, който осигурява на потребителите по-приятна работа във вашия сайт. Обединението на тези два елемента помага за постигане на по-добри коефициенти на конверсия и в крайна сметка отваря пътя за увеличаване на печалбите ви.

Уеб дизайнът от bERS е нещо повече от естетически приятен за посетителите уебсайт. Всъщност всеки елемент, съставляващ нашата платформа за онлайн магазин, оказва значително влияние върху активността на посетителите на вашия сайт. С наша помощ ще завладеете сърцата на посетителите на вашия сайт, ще отговорите на техните запитвания, ще ги ангажирате, ще ги насърчите да се абонират и ще ги подканите да пазаруват.

Според последните проучвания, повече от половината от глобалния уеб трафик произхожда от мобилни устройства. Вероятно ще загубите тези повече от 50% трафик, ако вашият уеб дизайн не изглежда страхотно на устройства с различен размер на екрана.

bERS ще заработи за вас платформа за онлайн магазин с така наречения адаптивен уеб дизайн (responsive design). Това позволява на вашия сайт да се адаптира автоматично въз основа на размера на екрана на потребител. Освен адаптиращ се и много отзивчив, този уеб дизайн е много полезен, когато става въпрос за класиране при търсене в Google. На всичкото отгоре, не е нужно да плащате за два отделни сайта за настолни и мобилни устройства.

Изработка на онлайн магазин за електронна търговия

Интернет се превърна в най-посещавания глобален пазар без граници. Предложете своите продукти на целия свят по уникален начин. Ние ви предлагаме персонална изработка на платформа за онлайн магазин, когато нашите готови платформи не покриват вашите нужди. Ще разработим за вас уебсайт за електронна търговия, съчетаващ най-новите технологии с уникален дизайн, без компромиси.

При изработката на платформа за онлайн магазин използваме модулна архитектура, която ни позволява лесно и бързо да изградим сайт за електронна търговия спрямо това, което искате. Сайтът, който ще направим за вас, ще е пригоден за работа с мобилни устройство, като смартфони и таблети, защото все повече хора влизат в интернет именно чрез тях.

Ние доставяме решения за електронна търговия в лесни за използване платформи за онлайн продажба на продукти. Трябва обаче да сте високо класирани в Google, за да могат клиентите ви да намерят и посетят вашия уебсайт. Изработка на платформа за онлайн магазин включва интегрирани SEO добавки с невероятно подобрение в класирането. Печелившата формула с магически външен вид и перфектно софтуерно решение предлага цялостно изживяване на посетителя на уебсайта, вашият потенциален клиент.

Поръчайте вашата формула сега!платформа за онлайн магазини подпомагана от бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.