Подготовка и Опаковане на Пратки

Подготовка и Опаковане на Пратки

На разположение на своите клиенти bERS извършва подготовка и опаковане на поръчка спрямо партида и съгласно изричното изискване или заявка от клиента. Ние сме отговорни за предоставянето на нужната складова техника за складови дейности, за да осигурим най-високо ниво на качество на обслужване.

Подготовката и опаковане на пратки включва тяхното сигурно подготвяне и пакетиране.

В готовност сме да обслужваме:

  • Единична бройка;
  • Кашон;
  • Цял палет.

Търговските поръчки, които обслужваме са коректни и логически подготвени, свързани с подробен файл за предварителна заявка и напълно съобразени със специфичните изисквания на клиента за опаковане. Етапите за подготовка включват стоките да са машинно фолирани и преместени в определената от нас зона “Експедиция” за последваща доставка.

Подготовка на пратки за изпращане

Независимо от броя и естеството на стоките, нашите екипи са в готовност да ги локират, разпределят в склада, подготвят – пакетират, опаковат и изпратят в пратка. Разбира се, една пратка може да включва в себе си няколко пакета.

Тясната ни специализация в сферата на фулфилмънт услугите позволява да извършваме пакетиране в рамките на 24 часа. В това време ние сме готови с цялата оперативна дейност, в това число обезпечаваме всеки един аспект, нужен за изпращането на кашона или палета – разпечатване на необходимите документи, попълване на информация и гаранционни карти, преминаване през проверка и изпращане по куриер.

Нашите екипи преминават множество проверки, за да са сигурни, че изпълняват процесите правилно и в срок. Ние обслужваме Вашите палети и кашони, подготвяме и окомплектоваме пратките и ги подготвяме за изпращане. С помощта на ясно разписаните ни процеси за действие и бързо действие, ние успяваме да отговорим на заявките в срок и да зарадваме крайните потребители с точно обслужване и коректно отношение. bERS ще осигури нужната грижа за Вашите палети и кашони с важните за Вашия бизнес продукти и артикули. Уверяваме Ви, че крайният клиент ще получи поръчаното в очаквания от него вид.

Подготовка на палети и кашони

Подготовката на палети и кашони е една от дейностите, с които също можем да бъдем полезни. Нашите складови работници работят спрямо строго описани указания, за да осигурят точното опаковане, пакетиране и окомплектоване на насроченото за изпращане.

Правилната подготовка на палети и кашони е съобразена с всички изисквания за сигурност и безопасност, които са нужни за обезпечаване на безпроблемната доставка. Не се притеснявайте от наранявания или нарушаване на целостта на поръчките. Работим изключително деликатно и по отношение на пакетирането на чупливите стоки и артикулите, изискващи специално внимание. Влагаме усилия, за да предоставим правилно опаковане, пакетиране и окомплектоване, като номерираме и индексираме всичко.

Пакетиране: Опаковане и окомплектоване на пратки

Екипите ни подхождат отговорно към процеса на пакетиране, опаковане и окомплектоване на пратки, палети и кашони.
Бъдете сигурни, че Вашите изисквания ще бъдат спазени. Работим бързо, точно, спазваме крайни срокове и управляваме логистичните процеси по начин, който осигурява прозрачност на клиентите. Всеки от пакетите е сигурно пакетиран и записан в нашата документация. По този начин можете да проследите ясно нашите фулфилмънт процеси.Подготовка на поръчки и опаковане от екипът на бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.