ПОДКРЕПА ЗА ОНЛАЙН МАГАЗИН

ПОДКРЕПА ЗА ОНЛАЙН МАГАЗИН

ПОДКРЕПА ЗА ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ – ПОДКРЕПА ЗА ОНЛАЙН МАГАЗИНRT

Изберете подкрепата, от която се нуждаете, независимо дали само от съвет или пълно прилагане на специфичните неща. Вие винаги оставате в контрол на Вашия маркетинг, но се възползвате от експертизата и способностите на бЕРС когато се нуждаете.

Дори опитни крайни потребители понякога имат нужда от съдействие при пазаруване онлайн и искат да се свържат с доставчика за изясняване на детайли. При поискване, бЕРС може да предостави това първо ниво на съдействие за Вашия онлайн магазин.

Всички входиящи запитвания се обслужват дрюжелюбно, с фокус върху намиране на решение и без забавяне. По този начин Вашият клиент получава точно инфорамция, от която се нуждане. Нашият екип обработва всички запитвания за плащания и изпращане на пратки, като също е на разположение да отговаря на общи въпроси за Вашите продукти.

Вие имате опцията да зададете нивата на обслужване, от които се нуждаете, и да поставите правила за комуникация за осигуряване на праволинейност при обработка на клиентски заявки. При взаимодействие с Вашите купувачи, нашия екип за обслжуване на клиенти ще се води стриктно по Вашите инструкции. Вие може, за пример, да създадете текстовите елементи, които се използват в разговор и се комуникират от нашите служители. Това гарантира висока последователност при обработка на въпроси за Вашия бранд и начина, по-който се обслужват Вашите клиенти.Подкрепа за онлайн магазини от екипът на бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.