Цялостно решение за онлайн търговия

Цялостно решение за онлайн търговия

Цялостно решение за онлайн търговия

Новите технологии променят постоянно бизнес средата и създават нови правила за работа и обслужване на клиенти. Това, което преди отнемаше часове търсене, разглеждане или изпробване, днес може да бъде намерено и поръчано само с един клик. За улеснение на виртуалните магазини и техните клиенти, ние от bERS създадохме цялостно, модерно решение за онлайн търговия.

С помощта на нашите фулфилмънт услуги и комплексен набор от услуги, ние можем да предложим пълна подкрепа за Вашия бизнес. Нашето цялостно решение включва:

  • Сигурно съхранение в регулирана среда;
  • Навременно на обслужване на заявки;
  • Изпращане на пратки и доставка в срок;
  • Разработване на цялостна концепция и имплементация за онлайн магазин;
  • Програмиране и добавяне на инструменти за проследяване на продажбите.

Нашата мисия е да постигнем по-добри резултати заедно!

Ние разработваме цялостни решения за онлайн търговия, включвайки всичко – от концепцията на Вашия онлайн магазин, до същинското разработване, програмиране, добавяне на функции и plugins. По този начин, ние Ви помагаме да бъдете по-продуктивни и да постигате по-високи резултати. Фулфилмънт практиката ни позволява да познаваме добре потребителското поведение и да отговорим на съответните очаквания за лесна поръчка, доставка в срок и качество.

Ние познаваме доволните клиенти, затова Ви даваме достъп до изпробвани и тествани фулфилмънт процеси. Нашето цялостно решение дава възможност да проследявате всички плащания и да изпращате стоките към крайните дестинации в уговореното време. Проследете онлайн поръчките, облусжването и логистиката, от електронния Ви магазин до желаната точка. Възползвайте се от нашите доказани решения за успешно обслужване.

Логистика за електронна търговия

С помощта на нашите решения и логистика клиентите Ви могат да получат професионална подкрепа при всички техни запитвания за онлайн поръчки. Вие също така може да се възползвате от ефикасни процедури за отмяна на поръчки и връщане на стока. Оставете на нас логистиката – обслужването, подготвянето на пратки, опаковането и изпращането. Електронната търговия е многопластов процес, който се нужда от много оперативна и документална работа. Позволете ни да Ви сътрудничим с фулфилмънт и логистика, за да се фокусирате върху развитието на своя електронен магазин.

Професионалният ни опит включва тясно сътрудничество с големи, средни и малки компании в различни сфери на електронната търговия – мода, хранителни продукти, фармацевтични и медицински консумативи, промишлени материали и не само. Годините усилена работа в посока на цялостни логистични решения ни позволяват да имаме натрупани знания за виртуалните магазини, техните най-големи болки и трудности, както и съответните решения. Фулфилмънт обслужването на електронните магазини е най-удобният начин, с който да управлявате своя бизнес напълно прозрачно. Следете всеки един етап от логистиката и натрупайте база от доволни, лоялни клиенти.

Фулфилмънт обслужване на онлайн магазини

В нашата съвременна дигитална среда, бизнес моделите и търговските канали се менят по-бързо от всякога. С цел да се конкурират успешно и да отговарят на очакванията, компаниите трябва да продават своите продукти и услуги във виртуални платформи. Бъдете съвременни и актуализирайте своите практики за продажба и логистика спрямо актуалните тенденции и практики. Сами ще усетите разликата и ще създадете мрежа от контакти, които предпочитат Вашия бранд пред конкурентите.

За да се справите с множеството предизвикателства при продажба на стоки в интернет, bERS разработи многообхватен пакет от услуги за електронна търговия. В сътрудничество с нашите клиенти, ние избираме и адаптираме услугите и модулите, от които имат нужда. Възползвайте се от фулфилмънт услугите ни за електронния бизнес и обслужване. Ние с радост ще Ви помогнем!Подкрепа за онлайн търговия от логистична компания бЕРССВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ОФЕРТА