Счетоводство На Онлайн Магазин

Счетоводство На Онлайн Магазин

Счетоводство на онлайн магазини от bERS

bERS предлага услуги по счетоводство за онлайн магазини. Ние ще се заемем с осчетоводяването на всички продажби, доставки, заявки и други дейности. Можем да съдействаме с регистрация по ДДС, както и да се заемем с ежемесечната и ежегодна обработка на документация. Работим с опитни професионалисти, които ще извършат всяка една дейност по компетентен и коректен начин. Качествените счетоводни услуги гарантират, че фирмата Ви ще бъде изрядна в законово и финансово отношение, както и че няма да пропуснете възможните облекчения, които Ви се полагат.

Освен самите продажби и стандартните разходи, ние ще осчетоводим и разходите за реклама на бранда и магазина според ситуацията. Ще вземем предвид средствата, които сте вложили в поддръжка и абонамент за различни платформи и инструменти, за да обхванем всеки аспект на дейността Ви.

Приходни сметки

Поверете ни счетоводството за онлайн търговията, с която се занимавате. Ние ще проследим и обработим приходните сметки във Вашия интернет магазин, като ще вземем предвид всички генерирани отчети. Ще осчетоводим продажбите с всички методи на плащане, включително наложен платеж, PayPal, банкови преводи, плащане с дебитна или кредитна карта, плащане с ваучер и други.

Ако продавате чрез платформи като Amazon, Etsy и Ebay, ние също притежаваме необходимите компетенции в счетоводството за онлайн магазин. Ще обработим всички фактури и разходи към съответните платформи, както и всички продажби, които сте направили. Ние подкрепяме Вашите ecommerce начинания, като осигуряваме надеждни ресурси и компетентни консултации. Едно от водещите предимства на работата с нас е, че винаги можете да се обърнете към нас за експертно мнение и помощ.

Обработка на данни от онлайн магазин

Отделните платформи за търговия в интернет генерират отчети по различен начин. Ние сме прецизни и ще вземем под внимание всички детайли, за да обработим и подадем документите правилно. Разбира се, ние можем да Ви съдействаме, като Ви запознаем с конкретните документи, които следва да предоставите.

Правилно заведените данни са ключови за счетоводството и изрядния статус на фирмата Ви. Не подценявайте детайлите и се обърнете към специалисти, за да сте сигурни, че няма да има пропуски. Ние ще бъдем до Вас през цялото време, за да следим процесите и при нужда да окажем съдействие за оптимизация или корекция.

Счетоводители за Вашия онлайн бизнес

Нашите счетоводители за онлайн бизнеси имат огромен опит в областта. Те работят с редица компании с различен мащаб, като прилагат компетенциите си на ежедневно ниво. Опитът и високите квалификации осигуряват перфектни резултати, тъй като счетоводството за интернет продажби има своите тънкости.

Предимството на работата с определен екип и конкретен специалист се състои в това, че те ще се запознаят обстойно с особеностите на фирмата и счетоводството на интернет магазина Ви. По този начин ще вземат предвид всяко законово изменение, за което ще Ви информират надлежно, ако има отношение към дейностите Ви.

Напомняне за закъснели плащания

bERS използва надеждна система за напомняне за закъснели плащания. Пълните автоматизации спестяват много време и ресурси, тъй като следят за сроковете и изпълнението по електронен път. Освен това системата елиминира риска от пропуски и грешки, тъй като е базирана на пълна компютъризация.

Сътрудничество и посредничество

Отворени сме към сътрудничество на база посредничество, при което ще влезем в роля на препродавач. бЕРС ще остане в сянка и ще изпълни всички задължения в договорите за продажба. Ще се заемем с всички от обслужване на поръчките до издаване на фактури, балансиране на приходните сметки и обработка на ДДС декларации. Всичко това ще уточним в условията за ползване с крайните потребители и информацията ще фигурира на фактурите. При този модел всички транзакции се осъществяват под Вашата търговска марка, а нашият бранд не се показва. Така не създаваме излишен риск от конкуренция, а просто изпълняваме всички задачи по управление и счетоводство на онлайн магазин, които сте ни поставили.Приходно счетоводство за вашия бизнес от бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.