Изработка на Онлайн Магазин

Изработка на Онлайн Магазин

Онлайн магазинът е уеб сайт, който позволява на посетителите да разглеждат, поръчват и плащат за продукти и услуги. Той обикновено включва продуктови страници, количка за пазаруване, обработка на плащания и системи за изпълнение на поръчки.

Има много опции за изработка на онлайн магазин, които могат да повлияят на ефективността на потребителското изживяване. Съществуват и редица платформи за онлайн търговия, който се напасват към нуждите и сферата на дейност на вашия бизнес.

Основната информация, която трябва да се включи при изработка на онлайн магазина, е описание на търговеца, продуктови категории, продукти и описание на техните характеристики, правила за пазаруване и информация за контакт. Количката за пазаруване е важна, защото позволява на клиентите да избират и временно да съхраняват продукти, които искат да закупят.

Възможността за електронни разплащания е ключов елемент при изработка на онлайн магазин. Обработката на плащания е система, която позволява на потребителя да избере кой метод на плащане иска да използва (например кредитна/дебитна карта).

Защо да изберете изработка на онлайн магазин от bERS

Терминът електронна търговия се отнася до процеса на покупка и продажба на стоки и услуги онлайн. Например търговците на дребно, които имат физически обект, могат да се възползват от изработката на онлайн магазин от bERS, за да осигурят отдалечен достъп на клиентите си чрез интернет.

В допълнение към улесняването на съществуващите клиенти, изработването на онлайн магазин може да позволи на бизнеса да намери напълно нова аудитория – такава, която може никога да не влезе в техния физически обект.

За да започнете да продавате онлайн, ние ще изработим за вас изцяло функциониращ електронен магазин. bERS разполага с необходимите познания и софтуер за стартиране на електронна търговия, така че да работите бързо и лесно.

  • Настройване на платформата на вашия онлайн магазин. Най-голямата грешка, която повечето потребители правят, е да не изберат подходящата платформа за своя онлайн магазин. За щастие сте тук, така че няма да направите тази грешка.
  • Сигурна система за електронни разплащания. Ще интегрираме система за електрони разплащания на вашия сайт. С нея ще приемате плащания от всички основни кредитни и дебитни карти, без значение в каква валутата. Парите получавате почти веднага, конвертирани в посочена от вас валута.
  • Синхронизиране на наличностите. Възможност за автоматично синхронизиране на наличностите в складовия софтуер с електронния магазин.
  • Персонализиране на уеб сайт. Ние ви предлагаме изработка на онлайн магазин чрез платформа, която разполага с множество модули, с различна функционалност. Вашият онлайн магазин може да бъде направен да изглежда и работи по начина, който искате.
  • Популяризиране в интернет и търсачките (Google). Услугата дигитален маркетинг ще отвори възможности за популяризиране на бизнеса ви по множество канали. Това ще помогне много повече клиенти да ви намерят и купят от вас. Ще повишим класирането ви в търсачките като Googel с помощта на нашите SEO инструменти за разработка.
  • Професионална поддръжка. Когато нещо по сайта не функционира, срещате трудности при работата с платформата или искате да се добави някаква допълнителна функционалност или да се промени дизайна, нашият екип от разработчици ще ви съдейства.

Готови ли сте да направите следващата стъпка към разрастване на вашия бизнес за електронна търговия? bERS ще ви помогне да стартирате бързо и да започнете да продавате още днес.

Управление на съдържанието

Управлението на съдържанието в изработения от нас онлайн магазина може да направите и сами чрез платформата (CMS), която го позволява. CMS (Content Management System) е софтуерна система за публикуване, редактиране и промяна на съдържание, както и за промяна на визуалния облик на съдържанието.

Системата за управление на съдържание, предлагат редица опции за покриване на най-често срещаните нужди. Те предоставят възможност за добавяне на допълнителни модули или приставки за разширяване или модифициране на CMS поведението. По този начин се покриват изключителните специфични нужди на даден магазин.

Основните предимства на CMS са:

  • По-ниски разходи: Системата е изградена веднъж и може да се използва в много магазини. Въпреки че има разходи за миграция и поддръжка, това е много по-евтино от разработването на персонализирана платформа от нулата.
  • Еволюция (upgrade): CMS обикновено се развиват чрез предоставянето на нови версии. Това дава възможност да се решават съществуващите проблеми и да се поддържа платформата актуална в променящата се интернет среда.
  • Общественост: Много хора ще ползват същата платформа за управление на съдържанието като вас. Ако имате проблем, е много вероятно някой вече да го е изпитал и може да намерите информация как да го разрешите.


Разработка на онлайн магазин с помощта на екипът на бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.