РАЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

РАЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

ПОДКРЕПА ЗА ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ – РАЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Прехвърлете всички задачи във връзка с инсталацията, конфигурация и управлението на Вашия онлайн магазин в ръцете на експерти, които ще Ви помогнат да изберете правилните лицензи и plugins за Вашия онлайн магазин.

От 2014 г. ние реализираме иновативни концепции за различни компании, които продават своите продукти и услуги през интернет. Когато готови решения не отговарят на очакванията на нашите клиенти, ние започнахме да разработваме софутер за онлайн търговия за пълно доволство на нашите клиенти. Днес онлайн магазините за търговци от бЕРС имат модуларна архитектура, отговаряща за персонализиране на стандартен софутер. Вие може да останете спокойни, че всяко решение, което купите от бЕРС, ще Ви предостави динамична и устойчива база, в която да разрастнете Вашия бизнес.

След наше проучване на системи за онлайн търговия, налични на пазара, разбираме, че нашите решения са приложими и разнообразни за ефикасно прилагане в проектите на нашите клиенти. Затова бЕРС оперира като компетентен и производителен доставчик на услуги при дизайн и имплементация на онлайн магазини.Разработка на онлайн магазин с помощта на екипът на бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.