РЕГУЛИРАНА СКЛАДОВА БАЗА

РЕГУЛИРАНА СКЛАДОВА БАЗА


Регулирана складова база от bERS

Обърнете се към bERS и ние ще осигурим регулирана складова база за нуждите на Вашата компания. Ние ще предложим единствено складове, които отговарят на конкретните Ви изисквания. Ще анализираме внимателно потребностите и нормативните особености и ще намерим най-подходящото място за съхранение на продуктите и суровините Ви.

В зависимост от характера на артикулите и материалите, които ще складирате, нормите варират значително. Ние сме перфектно запознати с изискванията на институциите както в България, така и в Европейския съюз. Затова с лекота одитираме помещенията, изискваме необходимите сертификати и преценяваме дали отговарят на нуждите Ви.

Складове под наем според изискванията на ЕС

Изборът на складова база не е лесен, тъй като помещенията следва да отговарят на редица изисквания. Европейската нормативна рамка е динамична и от търговците се иска да се запознаят и да се придържат към критериите за качество.

Законодателството е само вторично обстоятелство в случая. На първо място площите трябва да осигурят надеждно място, където продуктите да съхранят свойствата си. Това означава, че регулираната складова база следва да осигури конкретна температура и влажност, оптимални за дейността. Освен това пространството трябва да бъде организирано по начин, който дава достъп до всеки артикул. Всичко това улеснява процесите, пести време и запазва качеството на продуктите.

Регулирани складове за хранителни стоки

Търговията с хранителни продукти подлежи на сериозни регулации по отношение на съхранението на артикулите и суровините. Бързооборотните стоки с кратък срок на годност изискват повишено внимание що се отнася до условията в помещенията. Перфектната хигиена е само едно от очевидните изисквания, но то е базата. Освен чистота и редовна дезинфекция, мястото следва да дава лесен достъп, за да можете да организирате изходящата и входящата стока по оптимален начин. Така ще можете да определите дали да изпратите първо продуктите, които са пристигнали най-рано, или да приоритизирате продажбата на най-новите стоки.

Ние можем да помогнем с управлението на инвентар, като следим наличности и организираме доставките. Имаме огромно портфолио от дейности, с което можете да се запознаете, за да добавите услугите, от които имате нужда.

Регулирани складове за лекарства

Търговията с медикаменти също е обект на строги законодателни мерки, които целят да запазят здравето на потребителите. Ние предлагаме регулирана складова база за лекарства, от която можете да се възползвате, ако това е предмета на дейността Ви. Ще се уверим в условията на съоръженията и ще изискаме необходимата документация. Сертифицираните складове са основополагаща стъпка към успешен бизнес, който се грижи за служителите и потребителите си.

Свържете се с нас, за да намерим заедно най-подходящата регулирана складова база за Вашия бизнес. Ще направим обстойно проучване и ще се съобразим с всички Ваши инструкции, за да сме сигурни, че Ви насочваме към перфектното място. Притежаваме необходимата инфраструктура, която ни позволява не само да осигурим помещенията, но и да управляваме целия процес на складиране. Това включва приемане на доставки, управление на инвентар, обслужване на заявки и цялостна спедиция.

Доверете се на професионалистите, за да сте уверени, че стоките и суровините Ви са в най-добрите ръце. Инвестицията в регулирана складова база има сериозна възвръщаемост, когато имате и надежден партньор, който да се увери в условията и сертификацията.

Регулирани складови пространства бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.