Съхранение Под Температурен Режим

Съхранение Под Температурен Режим


СЪХРАНЕНИЕ ПОД ТЕМПЕРАТУРЕН РЕЖИМ

bERS предлага възможността за съхранение на стоки в склад под температурен режим.

Разполагаме с температурно-контролирани складови капацитети от -20°C до +25°C с голямо портфолио от продукти в конвенционални стелажни системи:

  • опаковани потребителски стоки;
  • лекарства и медицински изделия;
  • пресни плодове и зеленчуци;
  • млечни и месни продукти;
  • други специални изисквания при заявка.

Нашата цел е да предложим най-добрите условия за съхранение. Специалните ни температурни режими гарантират дълготрайност и отлично състояние. Температурните режими, с които работим най-често са:

  • Охладен режим (между 1-3 градуса);
  • Замразен режим ( – 22 градуса);
  • Режим, подходящ за плодове и зеленчуци (между 8-10 градуса);
  • Индивидуални изисквания за специфичен режим.

Високите ни стандарти за качество поставят задачи пред екипите ни, свързани с постоянно наблюдение на склада. По този начин ние следим за вида им, годността и състоянието, в което се намират. 

Складове за съхранение на хранителни продукти

Щастливи сме да споделим, че нашият опит обхваща дългосрочна работа с едни от най-големите вериги за хранителни магазини в България и света. Всички те са се доверили на нашите възможности за съхранение на хранителни и са уверени в добрите условия, които предлагаме. 

Ако имате хранителен магазин, който доставя свежи и пресни храни, можете да се обърнете към нас за складиране, логистика и фулфилмънт услуги за хранителни стоки. Осигуряваме складиране за меса, млечни продукти, плодове и зеленчуци. Осигуряваме перфектния търговски вид, който отговаря на това, което представяте на клиентите си. Освен че поддържаме идеалните условия в склада, ние и организираме тяхната доставка до краен получател. С наша помощ ще увеличите процента на доволни клиенти, които са получили хранителните си продукти на време и в отличен вид. 

Стоки със специални изисквания за температура

Можем да Ви съдействаме и в случай, че разполагате със специфични стоки, които изискват съхранение под специална температура. Разполагаме с отделни складови помещения, в които можем да отделим Вашите заявки и те да се радват на специалната температура, подходяща според вида им. Гарантираме Ви, че ще бъдат на сигурно място, с възможности за постоянен контрол и достъп. Проследете какво се случва с тях в склада, във всеки един момент, благодарение на прозрачния процес на фуфлифлмънт, който предлагаме на клиентите си.

Складове за съхранение на лекарства и медицински изделия

Годините опит на екипите в bERS помагат и в тясното ни специализиране в областта на услугата съхранение на фармацевтични и медицински изделия. Ние знаем, че лекарствата изискват специален подход и сме готови да действаме напълно професионално. Ще осигурим точното отделно, сухо помещение, със специфична температура за лекарствените продукти. Екипите ни работят с специфичен начин за документооборот, вход и изход на стоката, попълване на документации и протоколи, регулиране на температурата и влажността и още. 

Специализирани складове с температурен контрол

Изберете нашите специализирани складове с възможности за специални условия на съхранение и температурен контрол. Независимо от големината и естеството на Вашия бизнес, сами ще се убедите в ползите от помощта в складирането. Разполагаме и с редица от документи, гарантиращи нашето сертифициране и отговаряне на нужните регулаторни рамки за складиране на месни и млечни хранителни продукти, плодове, зеленчуци, лекарствени, медицински и фармацевтични изделия и други. За да осигурим най-високо ниво на сигурност, имаме изградени принципи и процеси за проверка, установени КПП и физическа и документална проверка на влизащите в склада. 

Температурно-контролирани складови помещения за стоки и медицински изделия

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.