СЕРТИФИЦИРАНИ СКЛАДОВЕ

СЕРТИФИЦИРАНИ СКЛАДОВЕ


Сертифицирани складови помещения от бЕРС

бЕРС предлага сертифицирани складови помещения за нуждите на Вашия бизнес. Можете да се възползвате от пространство за съхранение, което 100% отговаря на изисквания и нуждите Ви, за да осъществявате търговия по ефективен и изгоден начин. Можете да изберете цялостен подход на аутсорсинг и да ни се доверите напълно да управляваме получаването, съхранението и управлението на стоката, с която търгувате.

Пространството за съхранение на стоките Ви заслужава специално внимание. Затова ние предоставяме складови помещения със сертификат, който удостоверява, че са пригодни за дадените продукти. От хранителни стоки през произведения на изкуството до опасни товари, ние ще Ви съдействаме като намерим най-подходящото място и се уверим, че то отговаря на абсолютно всичките Ви изисквания.

Сертифициран склад за Вашия бизнес

Често за търговците се оказва сериозно предизвикателство да си осигурят достатъчен сертифициран складов капацитет. Обърнете се към нашите експерти и те ще направят всичко възможно да намерят най-подходящото място за Вас, за да можете спокойно да разраствате начинанието си. Ние сме наясно, че прагматичните проблеми често са спънка за увеличаването на мащабите на дейността или въобще захващането с нея. Вярваме обаче, че с надежден партньор можете да достигнете бизнес висотите, които сте си поставили като цел
Сертифицираните складови помещения, които можем да осигурим ще отговорят на конкретните Ви изисквания и ще Ви дадат спокойствието, че стоката Ви е складирана по начин, който ще запази всички нейни качества. Ние извършваме регулярни проверки и планирани инвентаризации, за да се уверим не само, че складът като обстановка отговаря на потребностите Ви, но и че наличностите са правилно следени и отчитани. Отличният контрол на дейностите допринася за поддържане на високи стандарти, които подпомагат гладкото функциониране на веригата за доставки.

Гъвкави складови решения

Решението да поверите продуктите и суровините си на даден екип е трудно, а организацията, на която се спрете, поема огромна отговорност. Ние не се страхуваме от предизвикателствата и огромният ни опит го доказва. Готови сме да отговорим на очакванията Ви и да намерим най-ефективните решения в конкретния случай.
Гъвкавите решения на бЕРС Ви позволяват да управлявате доставките, като оптимизирате разходите си и винаги разполагате с пространството, което Ви е необходимо. Ако имате сезонни стоки, непостоянно търсене или други вариации в наличността, които не Ви позволяват винаги да използвате конкретна площ, ние сме насреща да Ви предложим решение, което да пасне на бизнес модела Ви.

Активни сертификати

бЕРС предоставя складов капацитет и операции, съгласно активни сертификати от TÜV NORD за IFS Logistics, ISO 9001:2015, както и Добрите дистрибуторски практики на Световната здравна организация. Те демонстрират ясно, че спазваме строгите технически изисквания на българско, европейско и световно ниво, които Ви позволяват да извършвате търговия с продукти, които съхранявате чрез нас.

Свържете се с нас, за да научите повече за нашите услуги и възможностите за предоставяне на сертифицирани складови помещения. Запознайте се с екипа ни и се уверете в квалификациите на всички експерти, които ще се грижат за Вашата стока. Не се колебайте да зададете всичките и въпроси, на които ние с удоволствие ще отговорим.

управление на качеството със Сертифицирани складови помещения бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.