Складиране

Складиране

Съхранение в склад

Правилното съхранение на Вашите стоки в склада оказва влияние на тяхното състояние и цялостен вид при доставка до крайния клиент. В това отношение bERS предлага модерна складова база, за да осигури логистика от най-високо професионално ниво.

Знаем, че към процеса на съхранение следва да се подхожда отговорно, затова сме готови да Ви предоставим високи технологии за разпределение и складиране. Затова складовете ни отговарят на всички модерни изисквания, предлагат задаване на температурен контрол и са съобразени с всички регулации.

Складиране

Модерната ни база предлага гъвкави модели за складиране. При нас имате възможността да платите реалната цена само за това, което сте използвали. По този начин ние осигуряваме ефективна разходна алтернатива в сравнение с условията на пазара.

Изгодните цени на bERS се открояват складовете ни на фона на високите фиксирани разходи в сферата. Ако решите да подходите сами към този ангажимент, сами ще се убедите, че таксите за дългосрочни наеми и поддръжка на персонал са много високи. Доверете се на професионализма и добрите условия за логистика, които предлагаме.

Логистични бази в няколко града

Разполагаме с хъбове и логистични бази в различни градовеВарна, Пловдив, Казичене, Мусачево и Скопие. Всяка от локациите ни предлага различни типове съхранение, възможности за пикиране, крос-докинг, управление на документация или върната стока, фактуриране към трети страни, палетизиране и още. Складовете ни се управляват по специализирана система за мениджмънт, за да повишим нивото на процесите.

Полагаме старание да оптимизираме пълния капацитет на базата, за да складираме възможно най-много пратки. Уверяваме Ви, че Вашите товари ще бъдат запазени в сигурно и защитено пространство. От тук те могат да продължат своя път с различни превозни средства към други страни. Екипите ни полагат грижа за всеки от етапите до същинската доставка и стриктно следят за наличностите. По този начин гарантираме, че ще имате видимост върху цялостния транспортен процес и случващото се в склада.

Складова логистика и база

Икономическата и социална среда е свързана с цялостната бизнес екосистема. Това предполага постоянни изменения в изискванията и нуждите на различните предприятия. Ние сме готови да отговорим на промените, които предстоят пред бизнеса Ви, като предложим гъвкави решения за складиране.

Мисията на нашите екипи е да предоставят най-добрата логистика и да предприемат действия, свързани с развитието на нашите клиенти. Независимо от естеството на стоките, ние сме ще Ви помогнем:

Нашите специализирани складове са оборудвани с нужните ресурси, за да осигурят подходящи условия за складиране. Поддържаме базите си в изряден вид и предоставяне достъп до архив при желание от страна на клиента. Разполагаме и със специфичен подход при работа със специални стоки – отделно помещение, специфичен документоооборот вход и изход на стоката, температура, влажност, и още. В случай, че имате по-различни изисквания, не се колебайте да отправите към нас Вашето запитване. Ние ще се постараем да удовлетворим желанията Ви и да осигурим логистиката, от която се нуждаете.Складиране и съхранение на стоки в Складова база бЕРС

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ОФЕРТА