Сухо Съхранение на Стоки

Сухо Съхранение на Стоки


Най-разпространеното съхранение, което е широко търсено от различни бизнеси, е типа сухо съхранение за стоки. То е много сигурно, удобно и подходящо за бизнеси в сферата на хранителните продукти, медицината, строителството или други специални товари.

В складовете на bERS разполагате с възможността да разположите своите стоки по начин, който запазва техния вид и годност. Ние ще се погрижим за тяхното управление и разпределение, като представим ясна информация за това кое къде е позиционирано. Освен това, екипите ни се грижат за цялостното състояние на продуктите и складирането. Заедно с това, осигуряваме денонощен контрол и високи стандарти за сигурност и проверка.

Складова логистика: Сухо съхранение на стоки

bERS предоставя сухи складови пространства за голямо портфолио от продукти в конвенционални стелажни системи:

  • храни и потребителски продукти;
  • индустриални и строителни материали;
  • електроника и медицински изделия;
  • специални помещения за опасни и други специфични товари.

Услугата складова логистика е все по-търсена, поради огромния ефект, който оказва на организациите. Възползвайки се от възможността за сухо съхранение на стоки и цялостно фулфилмънт обслужване, Вие спестявате много време, пари и усилия на своите работници. Нашите професионалисти са специализирани в това направление и са готови да Ви съдействат по всяко време. Възможни са и опции за справка, когато имате нужда да потърсите и локирате определени продукти.

В готовност сме да подготвим, опаковаме, пакетираме и изпратим по доставчик всяка стока, след получаване на нейната заявка. Ежедневно полагаме грижа различни хранителни продукти, материали и изделия да достигнат до своите получатели в срок. Модерните ни складови системи гарантират винаги отлично състояние на продукта и пристигането му до крайна дестинация напълно безпроблемно, спрямо очакванията на клиента.

Сухо складиране в специални помещения

Повишете нивото на обслужването на клиенти и инвестирайте в доказани дългосрочни ползи. Намалете оперативните процеси и големите обеми документация, обсебващи ежедневната Ви работа. Освободете пространство и време на себе си и целия бизнес с помощта на услугата сухо складиране от bERS.

Нашите работници разполагат и с опции за съхранение в специални помещения, в които всички условия могат да бъдат строго регулирани. Задайте желаната от Вас температура и влажност, а ние ще се погрижим за продуктите. В готовност сме да помогнем и за складирането на всякакъв вид стоки, различни по химичен състав и нужди. Те ще бъдат отделени от останалото място за складиране в специални помещения.

Подредба, управление и сухо съхранение в складове

В зависимост от естеството на стоката, тя може да бъде съхранена по различен начин. Принципите варират между стелажиране (на стелажи с различна височина) или съхранение и подредба на свободни площи (на земята). Материалите, изискващи по-голямо ниво на контрол, биват осигурени с допълнителни мерки за сигурност при складиране.

Нашите сухи складови пространства отговарят на всички важни правни наредби и регулации. Работим строго професионално, с активни регистрации в Българска агенция по безопасност на храните, както и в Изпълнителната агенция по лекарства за съхранение на лекарства и медицински изделия. Освен това, нашите опитни складови работници използват сертифицирано оборудване.

Свържете се с нас, изпратете своето запитване за складиране и получете оферта с помощта на формата за запитване. bERS Ви очаква!


Сухо съхранение на стоки в складова база бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.