УПРАВЛЕНИЕ НА ТОВАРИ

УПРАВЛЕНИЕ НА ТОВАРИ

Знаем, че изпращането на пратки е свързано с много отговорности и предварителна организация. Екипите на bERS разполагат с широк опит в управлението и предоставянето на логистични услуги. Можете да се доверите на професионализма на нашите екипи по отношение на сухопътни и морски доставки в България, превоз на контейнери, извънгабаритни и опасни заявки, карго. Нашите ангажименти включват цялостната дейност по операциите импорт и експорт.

Превоз на товари на изгодни цени

Гарантираме Ви, че в наше лице ще откриете солиден партньор в превоза на стоки и карго срещу много конкурентни и изгодни за пазара цени. Ние разполагаме със знанията и увереността да Ви предоставим коректна информация, с помощта на която да взимате информирани решения във всеки един момент. Ще се погрижим да изпратите всичко по възможно най-добрия начин, в съответствие със законовата рамка.

Сухопътен транспорт

С опцията за сухопътен транспорт ние можем да предоставим надеждна и конкурентна дистрибуция, използвайки стандартни и експресни услуги на цели и групажни стоки, включително:

  • Групажни (LTL – “Less Than Truck Load”)
  • Цели (FTL – “Full Truck Load”)
  • Извънгабаритни (Out of Gauge Haulage) – Нестандартен сухопътен превоз
  • Oпасни
  • Вътрешни и международни услуги от врата до врата

Доверете се на професионализма ни при изпращане, доставка и управление. Работим на добри цени за България, като се грижим да осигурим отлична морска и сухопътна логистика, както и превоз на карго и контейнери.

Превоз на извънгабаритни и опасни товари

С помощта на нашите логистични услуги имате възможност да се възползвате и от превоз на извънгабаритни и опасни товари, без да се притесняват за състоянието на стоките.

Извънгабаритни товари

Извънгабаритните товари (още наричани “Нестандартни”) изискват различен подход заради своите необичайни размери, обем и тегло. Това предизвикателство, обаче, не представлява пречка за професионалистите в bERS. Ние ще се погрижим да намерим точното превозно средство с нужното оборудване, предназначено за целта на сухопътното пътуване. Независимо от задачата, машините ни са подготвени за изпращане, управление и доставка на извънгабаритни стоки до краен получател.

Опасни товари

Макар да звучи сложно, изпращането на опасни стоки не е непознато за нас. Практиката ни показва, че с правилната подготовка и нужния ресурс, изпълнението на този тип доставка може да се направи по много професионален начин, със спазване на упоменатите срокове. Уверяваме Ви, че ще подходим с нужното внимание към обслужването на всеки тип опасни стоки и ще предложим добри цени за превоз.

Морски транспорт в България

Фулфилмънт услугите на bERS работят в пряко сътрудничество с всички големи и специализирани оператори на морски транспорт в България. Това партньорство ни дава възможността да координираме и администрираме карго независимо от техния произход, дестинации и комплексност.
Освен, че ще Ви предоставим конкурентни цени, ние ще осигурим и ефективно управление от място на товарене до крайна точка на разтоварване. В това число включваме и възможностите за:

  • Групажни контейнери (LCL – “Less Container Load”)
  • Цели контейнери (FCL – “Full Container Load”)
  • Общо ползване и температурно-контролиране
  • Опасни товари

Морски транспорт на контейнери

Както сухопътният, така и морският транспорт на групажни и цели контейнери е предпочитан от собствениците на бизнеси. Разликата между FCL и LCL услугата е в цената, за която заплащате, както и времето за обслужване и запълване на капацитета.

При групажните контейнери имате възможност да изпратите стоките си като част от една голяма пратка с общ маршрут. Методът гарантира добри цени и по-кратки срокове за изпълнение на карго.

При изпращането на индивидуална заявка с цели контейнери нашите екипи запълват една морска транспортна поръчка изцяло с Ваши пратки. Понякога може да отнеме известно време, преди да запълните капацитета на превозното средство.

Карго транспорт: логистика на пратки и услуги

Услугата карго транспорт управлява доставката на обемни пратки с по-голямо общо тегло. Този тип логистика е подходяща за стоки от различен вид, най-често с търговско предназначение. Нашите добри условия и отлични цени помагат на всички онлайн бизнеси в задачата да достигнат до своите клиенти на време. Карго логистиката може да бъде както сухопътна, така и морска. С лекота обслужване и опасни и извънгабаритни пратки. Доверете се на опита!Управление на товари: Сухопътен и морски транспорт

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.