Вътрешен Транспорт в България

Вътрешен Транспорт в България

[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

ВЪТРЕШЕН ТРАНСПОРТ В БЪЛГАРИЯ

Икономиката и търговията в България разчитат на вътрешния транспорт. Всеки бизнес го очакват пропуснати ползи и финансови загуби, ако няма сигурни доставки с добра организация и ценова ефективност, за да може да доставя своите стоки на точното място в правилното време.

За това bERS ви предлага вътрешен транспорт в България за вашите стоки, възползвайки се от републиканската пътна мрежа в страната за доставка. Навременната доставка е ключов компонент за вашия бизнес, за да преборите конкурентите и да оцелеете в динамичната икономическа обстановка.

Нашата широка гама от логистични услуги за вътрешен транспорт в България ви гарантира, че вашите стоки ще бъдат доставени до всяка точка на страната. Независимо дали искате да изпратите отделни колети или големи пратки от няколко пакета или цял камион, нашата услуга за вътрешен транспорт е правилният избор.

Доставката на стоки до крайната им дестинация в повечето случаи се извършва в рамките на 24 часа от получаването. Вътрешните ни процеси и процедури гарантират, че всяка категория продукти получава подходяща обработка. За всички ваши нужди от вътрешен транспорт в България ние предлагаме креативни решения, за да ви помогнем да постигнете желаната ефективност.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ВЪТРЕШЕН ТРАНСПОРТ В БЪЛГАРИЯ ОТ bERS

  • Можем да доставим всичко, навсякъде: bERS извършва вътрешен транспорт до всяка точка на България, защото сме експерти в доставката на стоки, дори до най-отдалечените места в страната.
  • Сигурност и надеждност: Нашите умения за опаковане и огромна гама от опаковъчни материали е гаранция за това, че дори най-крехкият артикул ще пътува безопасно до всяка дестинация в България.
  • Вътрешен транспорт от врата до врата: Нашите куриерски услуги ви позволяват да изпращате стоки от врата до врата. Ние приемаме пратката, опаковаме я и се грижим за проследяването и управлението ѝ, докато не достигне своето местоназначение.
  • Бърза доставка: В рамките на ден от получаването на стоката тя се опакова и изпраща до нейното местоназначение. Вътрешният транспорт в България се осъществява в рамките на 24 часа или с по-дълъг срок на изпълнение, но на по-икономична цена.

Ние ви предлагаме пълен пакет от логистични услуги и ще работим с вашата компания, за да постигнем желаните резултати за всеки от вашите вътрешни превози. Някои от креативните решения за вътрешен транспорт в България, които предлагаме, включват:

LTL ТРАНСПОРТ НА ГРУПАЖНИ ПРАТКИ

Ако се нуждаете от вътрешен транспорт в България на малки по количество или обем стоки, ви предлагаме нашата услуга за групажни пратки (LTL – “Less Than Truck Load”). По принцип товарът, натоварен в камион, няма да заема цялото пространство на камиона и по този начин осигурява място за поемане на повече по-малки пратки.

LTL услугата отговаря на нуждите на малкия бизнес, който се нуждае от вътрешен транспорт в България, за стоки на по-малки партиди. Затова bERS комбинира различни пратки от различни клиенти. По същество всеки клиент плаща само за капацитета, който неговият товар заема.

Вашите пратки ще бъдат безопасно консолидирани с други пратки, за да се намалят транспортните разходи и по този начин да платите по-малка цена за доставка.

FTL ТРАНСПОРТ НА ЦЕЛИ ТОВАРИ

Ако се нуждаете от вътрешен транспорт в Българи на големи пратки или стоки с голям обем, ви представяме нашата услуга за транспорт на цели товари (FTL – “Full Truck Load”). Ние, от bERS, ви предлагаме този метод, ако стоките, които трябва да бъдат транспортирани, заемат цялото пространство в камиона за доставка.

В този случай вашата заявка се обработва самостоятелно и не е необходимо да изчаквате други клиенти, с които да се обедини пратката. Транзитното време за вътрешен транспорт в България на цели товари (FTL) е по-малко в сравнение с транспортирането на групажни пратки (LTL). Това го прави идеален вариант за компании, които трябва да транспортират товари в големи количества.

[/tm_pb_text][tm_pb_divider admin_label=”Divider” color=”#ffffff” show_divider=”off” divider_style=”solid” /][tm_pb_divider admin_label=”Divider” color=”#ffffff” show_divider=”off” divider_style=”solid” /][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”https://bers.bg/wp-content/uploads/2021/05/vatreshen-transport-bulgaria.png” alt=”Камион с полуремарке на път” title_text=”Камион на курс” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]

За повече информация се свържете с нас за бърза оферта.