ВХОДЯЩА СТОКА

ВХОДЯЩА СТОКА

Прием на входящи доставки

Портфолиото с услуги на bERS включва и прием на входящи доставки. Тази дейност е свързана с обработката и завеждането на стоката, която Вашата фирма е поръчала и получава от своите доставчици. Ние работим качествено, бързо и отговорно, за да бъдете напълно спокойни по отношение тази ключова страна на бизнеса Ви. Нашият екип притежава познанията, опита, както и софтуера, за да следи и отговаря за наличностите, количествата, сроковете и състоянието на получените продукти и суровини.

Ние ще се заемем с приемане на доставки за Вашата фирма, тъй като осъзнаваме колко е важно да се поддържа наличност и тя да се отчита правилно. Когато имате в наличност продуктите, които клиентите Ви искат да поръчат или от които се интересуват, Вие можете своевременно да удовлетворите търсенето. Това повишава доверието към Вашия бранд и създава доволни клиенти, които биха се върнали за още покупки.

Управление на входящи доставки

Ангажираме се да обработим всички разпознаваеми входящи доставки навреме и напълно точно, съгласно споразумението ни. За нас е присъща безупречната организация, затова всичката стока за получаване е предварително съгласувана по график с ангажиран времеви диапазон и, разбира се, уникален референтен номер. Ние винаги знаем какво се случва с продуктите, които очаквате, и сме готови да дадем пълен отчет, за да бъдете добре информирани и да координирате останалите дейности.

Качествен контрол

Ние ще поемем управлението на всякакви входящи доставки, без значение от типа на продуктите, количеството и броя или специалните изисквания за съхранение и третиране. Качественият контрол за нас означава, че ще се грижим за стоките, които ни поверявате, за да достигнат те до Вашите клиенти и партньори след това именно в състоянието, в което те ги очакват. Освен това, ние ще предоставим пълна отчетност, за да сте винаги наясно с продуктите, материалите и суровините, с които разполагате. Качественият контрол за нас е удоволствие, тъй като чрез него доказваме перфектното изпълнение на услугата, с която Ви запознаваме в момента.

Насреща сме също така да Ви съдействаме за следене на качеството, на което имате право, за да се уверите в надеждността на партньорите си. Именно затова, ако пожелаете, ние ще извършим различни по рода си дейности, ще организираме случайни проверки на бройки и ще се погрижим за качествения контрол. Ние държим на клиентите си изключително много, така че ще Ви подкрепим в бизнес начинанията Ви, като Ви помогнем да потвърдите добрите решения, които вземате по отношение на организациите, с които си партнирате.

Входиране на доставки

Всички бизнеси са добре дошли при bERS и ние се гордеем с разнообразния набор от компании, на които съдействаме. Входящите стоки във Вашия конкретен случай може да пристигат в различни форми, размери, опаковки. Ние знаем, че това зависи от спецификата на бизнеса, от съдържанието на партидата и дори от доставчиците, с които работите.

Всякакви пратки

С удоволствие ще съдействаме с пратки с всякакъв обем, тегло и стойност, разпределени на палети или в единични кашони. Непроменен ще остане подходът ни за контрол, така че ще инспектираме и отчетем всички баркодове, партидни номера, както и други индикатори, които са важни за Вас. Ще отчетем всички разлики и несъответствия в количествата и ще документираме щетите при наличие на такива.

Отговорност и прозрачност

Заскладяването е отговорна задача, която приемаме сериозно и мотивирано. Ще сравним всички стоки с документацията, за да сме сигурни, но това е само основата. За да потвърдим, че всичко е наред, ние ще сравним получените продукти с предварителните Ви нареждания и изисквания във връзка с валидирането на входящия товар. Ако открием различия, ще проверим отново, като този път в проверката ще се включи супервайзър по приема на стока. Едва тогава ще оформим съответната документация и ще опишем всичко до най-малката подробност, като спазим всички процедури и попълним всички протоколи изрядно. В този момент стоките ще получат статут на заскладяване и ще ги входираме в складовата система.

Свържете се с нас, за да научите повече за услугите ни и да разберете как можем да съдействаме на бизнеса Ви!Входящи доставки обработвани от логистична компания бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.