Подкрепа за Онлайн Търговия – Уеб Дизайн, Концепция и Интерфейс

Подкрепа за Онлайн Търговия – Уеб Дизайн, Концепция и Интерфейс

Уеб дизайн

Уеб дизайнът е визуалната част на уеб сайтове, която се вижда от посетителите. Обикновено се отнася до аспектите на потребителския опит при разработването на сайтове, а не върху разработването на софтуер. Преди уеб дизайнът беше фокусиран върху проектирането на сайтове за настолни браузъри, но от средата на 2010 г. дизайнът за мобилни телефони и таблети става все по-важен.

Добрият уеб дизайн е лесен за използване, естетически приятен и отговаря на очакванията на потребителите.
Много интернет страници се проектират с фокус върху простотата, така че да не се появява нищо, което да разсейва или обърква потребителите. Тъй като целта на уеб дизайнера е сайт, който печели и укрепва доверието на целевата аудитория, е важно да се премахнат колкото се може повече моменти, които могат да разочароват потребителя.

Последна новост в разработването на интернет страници е така нареченият адаптивен уеб дизайн, който работи еднакво добре както на настолни компютри, така и на мобилни устройства. При него съдържанието на страницата се променя динамично, за да се адаптира към размера на екрана. Това прави съдържанието достъпно, а навигацията в сайта лесна както през PC и лаптоп, така и през смартфон и таблет.

Защо да предпочете уеб дизайн от bERS

Уебсайтът ви функционира като витрина на магазина⁠. За разлика от физическия, вашият онлайн магазин може да бъде достъпен от почти всеки, по всяко време и навсякъде⁠. Неговият облик оказва голямо влияние върху това как вашите потенциални и съществуващи клиенти възприемат вашия бизнес.

Подобно на обслужването във физически магазин, нашият уеб дизайн има за цел да привлечете вниманието на потенциалните ви клиенти още при първото посещение на сайта. Благодарение на bERS, ще направите добро първо впечатление, което е най-важната стъпка за привличане на купувачи.

Ето какви са предимствата на професионалния уеб дизайн от bERS:

 • Създаването на безпроблемен и достъпен онлайн магазин изпраща сигнал до вашите клиенти, че на първо място придавате приоритет на техните нужди.
 • Организиран, отзивчив и лесен за ползване уеб сайт казва на вашите потенциални клиенти, че бизнесът ви не е само субект за печелене на пари, а доставчик на услуги.
 • Високо реноме на вашия бизнес в очите на клиента. От домейна на уеб сайта ви до раздела за категоризация и проверка на продуктите, клиентът ще се увери, че вашият бизнес е реномиран. Дизайнът на страниците осигурява безпроблемно протичане на всяка потребителска сесия и покупка. По този начин си печелите лоялни клиенти.

Дизайн и концепция

Ние създаваме ефективен дизайн на сайта, който изпълнява предвидената му функция и предава конкретно послание, като същевременно ангажира посетителя. Факторите, с които се съобразяваме, като последователност, цветове, типография, изображения, простота и функционалност, допринасят за цялостната концепция.

Добре проектираният уебсайт помага за изграждане на доверие и насочва посетителите към действия. Създаването на цялостна концепция за потребителско изживяване гарантира, че дизайнът на вашия уеб сайт е оптимизиран от гледна точка на естетика и функционалност.

Ето какви са нашите виждания за уеб дизайн и концепция:

 • Вашият сайт трябва да отговаря на нуждите на потребителя. Наличието на просто ясно намерение на всички страници ще помогне на потребителя да взаимодейства с това, което предлагате.
 • Простота на работа и изчистен дизайн са най-добри за постигане на приятно потребителското изживяване.
 • Поддържане на проста, интуитивна и последователна навигация на всяка страница е от ключово значение за задържане на клиентите.
 • Ефективно проектиран уеб дизйан, който работи по естествен модел на сканиране на страниците от читателите.
 • Визуалната йерархия е подреждане на елементите по важност.
 • Ефективният уеб дизайн на bERS има страхотно съдържание, използвано да завладява и привлича посетителите, като ги превърне в клиенти.
 • Организирано оформление на съдържанието, налагащо ред и водещо до естетически красив дизайн.
 • Адаптивен уеб дизайн, приспособяващ сайта към размера на екрана на смартфон и таблет.

Интерфейс

Дизайнът на потребителския интерфейс не се отнася до това как изглежда сайта, а по-скоро до това как работи.
Ние разработваме интерфейс, който избягва двусмислието, като прави всичко ясно.
Естетиката е ключова както при уеб дизайна, така и при интерфейса. Привлекателният облик ще задържи потребителя за по-дълго, с което се увеличава шансът за покупка.
Нашият екип за уеб дизайн ще вдъхне живот на вашия сайт и ще разкаже вашата история.За повече информация свържете с нас за бърза оферта.