УСЛУГИ

 Аутсорсинг и логистични услуги.

bERS предлага голям диапазон от различни аутсорсинг дейности и услуги във веригата от доставки

Подготовка и опаковане на търговски поръчки

бЕРС предоставя интегрирани логистични услуги, които включват обслужване на заявки според бизнес модела и типа на стоките. Ние предоставяме цялостна логистична услуга, която обхваща всичко от получаването на поръчката до благополучното и пристигане при клиента. Работим коректно и бързо, за да може всички да са доволни, както Вие, така и Вашите потребители. Имаме изключително високи стандарти за качество, към които се придържаме за всеки един проект.

Можете да ни се доверите за стартиращия си бизнес, без значение от неговия мащаб. Приветстваме всички компании, без значение колко големи са и от каква подкрепа конкретно се нуждаят. Накратко казано, ние специализираме в намирането на приложими решения, които работят най-добре във Вашия случай и целят да оптимизират ресурси.

Цялостни решения за онлайн търговия

Ние подкрепяме начинанията Ви в областта на онлайн търговията още от първите стъпки. Нашите интегрирани логистични услуги позволяват гладкото функциониране на онлайн магазина и подобряват отношенията Ви с клиентите, които получават поръчаните продукти по коректен, бърз и точен начин. Продажбите в интернет пространството вече не са просто възможност да добавите приходи; те са неизменна част от брандинга и развитието на компанията. Затова ние ще Ви улесним в това начинание, като се превърнем в надежден партньор за аутосрсинг услуги от всякакво естество, свързани с управление на онлайн магазин.

Подготовка, опаковане и изпращане на пратки

Всеки започва отнякъде, но с разрастването на бизнеса обработването на поръчките и извършването на доставки придобиват все по-големи мащаби и изискват ценни ресурси. Знаем, че искате да се съсредоточите върху развитието на бизнеса си, така че с радост ще поемем частта от отговорностите, свързани с изпращането на пратки като ключово звено на нашите интегрирани логистични услуги.
Няма значение дали продавате и доставяте на територията на България, на Европейския съюз или в целия свят; ние не се плашим от нови предизвикателства. Ние ще вземем под внимание всички особености и препоръки, за да извършим висококачествена намеса с отлични резултати.

Складиране и инвентаризация

Стоката, която получавате, е ценна както за самите Вас, така и за потребителите, които искат да я закупят. Аутсорсинг решенията Ви дават възможност да увеличите мащабите и същевременно да управлявате разходите за това по ефективен начин. Нашите дейности по складиране и съхранение са съобразени изцяло с продуктовите особености и характеристиките на бизнес модела. Ние слушаме внимателно, спазваме споразуменията и подхождаме безкомпромисно към отчетите и статистиките, за да постигнем пълна прозрачност.
Доверете ни се, за да се погрижим за стоките, с които търгувате като част от нашите интегрирани логистични услуги. Ние ще се погрижим за приема на продуктите или суровините, правилното им етикиране, разпределение и съхранение, ще спазим модела на складиране и дистрибуция, който предпочитате и ще организираме доставките и спедицията. Поемаме цялата верига на обслужване на пратки, като това оптимизира разходите и Ви дава пълно спокойствие, че интегрираните логистични услуги гарантират приемственост и отчетност, присъщи единствено на най-добрите специалисти.

Запознайте се подробно с нашите интегрирани логистични услуги, за да научите как могат да бъдат от помощ на компанията Ви. Свържете се с нашия екип, за да разберете как можем да си партнираме, за да развием Вашето начинание, да подобрим процесите и постигнем блестящи резултати.


СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ОФЕРТА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС