Логистични Услуги

Логистични Услуги

Професионални логистични услуги от бЕРС

Логистиката е надзор както на вътрешния, така и на външния поток на стоки от производствената точка до крайния потребител или от търговеца до клиента.

Ето какво трябва да знаете за логистичните услуги.

Логистичните услуги се определят като получаването, подготвянето, и изпращането на материали и продукти в правилните количества до крайния потребител или крайна цел на доставка. Това включва планиране, изпълнение и управление на процедурите за възможно най-ефективно съхранение и транспортиране на стоки.

bERS извършва логистични услуги и предоставя свързаната с тях информация от източника до потребителя, за да се изпълнят и задоволят изискванията на клиентите.

Защо да изберете Логистични услуги от bERS?

 • Пълно логистично обслужване на бизнеса. bERS изпълнява всички процеси от получаване и обработка на заявките, до подготовка на поръчките за изпращане и доставка до клиента.
 • Повече от 10 години опит в сферата на логистичните услуги. Разполагаме с екип от професионалисти, които изпълняват поръчки и доставки за малки и средни бизнеси.
 • Спестявате време и пари. Възползвайте се от един от нашите центрове за логистични услуги и обработка на поръчки в страната.
 • Без забавени доставки, допуснати грешки и изпуснати срокове. bERS изпълнява логистични услуги в страната и чужбина, като изцяло се съобразява с изискванията и нуждите на своите клиенти.

Подготовка на пратки

Част от логистичните услуги, които предлага bERS, е подготовка на пратки. За да подготвят всяка поръчка, екипите ни от логистиците намират съответните продукти в склада. Преди да бъдат опаковани, всеки продукт се сканира, което ни позволява да извършим проверка на базово ниво за текущото количество. Ние сме в готовност да обслужваме единични бройки, кашон или палет.

Ние ви гарантираме максимална ефективност и надеждност при подготовката на поръчките. Нашите процедури за мониторинг ще позволят на вашите клиенти, компании или частни лица да бъдат напълно удовлетворени. Етапите на обработка и подготовка включват:

 • Пакетиране в рамките на 24 часа;
 • Разпечатване на необходимите документи;
 • Попълване на информация и гаранционни карти;
 • Преминаване през проверка;
 • Изпращане по куриер.

Както всички наши логистични услуги, така и подготовката на пратки се извършва при пълно спазване на правилата относно безопасността, хигиената и крайният срок. bERS подготвя за изпращане вашите стоки в рамките на 1 ден из цяла България и в чужбина. Поръчките на вашите клиенти ще достигнат до тях във вида, в който очакват.

Куриерски решения

Списъкът от логистични услуги на bERS предлага куриерски решения за вашия бизнес. Ние ви предоставяме възможност да изпращате своите пратки в рамките на ден, както и транспортни алтернативи с по-дълъг срок на изпълнение, но по-икономични.

bERS ви дава достъп до най -добрите куриерски решения за платформи за електронна търговия. Ние ви предлагаме персонализирани логистични услуги, които най-добре отговарят на вашите нужди за доставки.

В този забързан и конкурентен свят има много основателни причини да възложите куриерските доставки на външна фирма. bERS извърши “3PL услуги” (“Third party logistics” – логистични услуги от трети страни), които обслужват България, а функционират и международно.

3PL логистиката предлага цялостно решение за подготовка, опаковане, складиране и дистрибуция. Ето какви са нейните преимущества:

 • Компанията ви ще бъде по-конкурентоспособна. Ефективността на разходите се постига благодарение на парите, които спестявате под формата на труд.
 • Ние имаме партньорска мрежа, която осигурява значителни предимства пред вътрешните вериги за доставки. Функционираме както на територията на България, така и на международно ниво.
 • Запознати сме с най-добрите отраслови практики и сме в крак с най-новите технологични разработки.

Управление на товари

Стратегията за управление на товари на bERS ще ограничи препълването на вашите складове, ще оптимизира вътрешния ви транспорт и ще подобри следенето на наличности и времето за доставка. Партнирайки си с нас, имате възможност да се възползвате от сухопътни и морски доставки в България, превоз на контейнери, извънгабаритни и опасни заявки, карго.

Нашият екип ще ви предложи персонализирани решения за доставки спрямо вашите изисквания. Системата ни за управление на товари предлага стандартни и експресни логистични услуги на цели и групажни стоки, включително:

 • Групажни (LTL – “Less Than Truck Load”);
 • Цели (FTL – “Full Truck Load”);
 • Извънгабаритни (Out of Gauge Haulage) – Нестандартен сухопътен превоз;
 • Опасни;
 • Вътрешни и международни услуги от врата до врата.

Ние си сътрудничим с всички големи и специализирани оператори на морски транспорт в България. Това сътрудничество ни позволява да координираме и администрираме карго независимо от неговия произход, дестинации и комплексност. В това число включваме и възможностите за:

 • Групажни контейнери (LCL – “Less Container Load”);
 • Цели контейнери (FCL – “Full Container Load”);
 • Общо ползване и температурно-контролиране;
 • Опасни товари.

Прием на входящи доставки

Към нашите логистични услуги сме добавили и възможността за приемане на входящи пратки. Стоките, които сте поръчали от своите доставчици, ще бъдат приети от нас, складирани и правилно заведени, а вие ще получите отчет за текущата наличност.

Получените стоки ще бъдат грижливо съхранявани, за да могат вашите клиенти или вие да го получите във вида, в който са пристигнали. За нас няма значение видът на стоките и условията за съхранение, които са им необходими.

Заскладяването е отговорна задача, която приемаме сериозно и мотивирано. Ще извършим проверка на всички стоки с документация, за да се уверим, че всичко е наред. За потвърждение ще сравним получените продукти с предварително дадените ни от вас разпореждания, във връзка с валидирането на входящия товар.Управление на инвентара и ротация на стоката с логистична компания бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.