Условия на ползване

Условия на ползване

Този уебсайт и цялото съдържание тук, се притежават и експлоатират от bERS и съдържат материали, които са защитени от авторското право, търговската марка и други закони за интелектуална собственост.

Нямате право да променяте, копирате, възпроизвеждате, публикувате, качвате, предавате или разпространявате по какъвто и да е начин всеки материал, включително код от уебсайта. Можете да получите достъп до материали от уебсайта само за лична, нетърговска употреба, при условие че запазвате непокътнати всички известия за авторски права и други права на собственост.

Интернет е развиваща се среда, може да се наложи да променим тези “Общи условия“ или да наложим периодично нови “Условия за ползване“ на Уебсайта, като в този случай на тази страница ще публикуваме преработените “Условия за ползване“. Продължавайки да използвате Уебсайта, след като публикуваме такива промени, вие приемате Общите условия, като променени.

Можете да установите линк връзка към този уеб сайт, стига връзката да не посочва или да предполага каквото и да било спонсорство от вашия сайт.

Въпреки това, не можете без предварително писмено разрешение на bERS да рамкирате някое от съдържанието на този уебсайт или да включите в друг уебсайт или друга услуга каквато и да е интелектуална собственост на bERS.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ОФЕРТА

ЛОГО БЕРС

От създаването си през 2005 г. Bers logistics предоставя висококачествен 3pl аутсорсинг на интегрирани логистични услуги.

certifications-bers-2024

За bERS

Локации

Връзка с нас

Понеделник – Петък,
09:00 – 18:00 ч.