Логистика

Логистика

bERS извършва логистични услуги и предоставя свързаната с тях информация от източника до потребителя, за да се изпълнят и задоволят изискванията на клиентите.

Професионални логистични услуги

Логистиката е надзор както на вътрешния, така и на външния поток на стоки от производствената точка до крайния потребител или от търговеца до клиента.

Логистичните услуги се определят като получаването, подготвянето, и изпращането на материали и продукти в правилните количества до крайния потребител или крайна цел на доставка.

Това включва планиране, изпълнение и управление на процедурите за възможно най-ефективно съхранение и транспортиране на стоки.

bERS извършва логистични услуги и предоставя свързаната с тях информация от източника до потребителя, за да се изпълнят и задоволят изискванията на клиентите.

bERS Logistics

Логистичните услуги включват

Складовата логистика на bERS осигурява складове, в които годността и видът на вашите стоки ще бъдат защитени. Нашият екип ще ги управлява и разпределя по правилен начин. Той ще се грижи за цялостното състояние на продуктите и складирането им. Заедно с това, осигуряваме и денонощен контрол и високи стандарти за сигурност и проверка.

Логистичните центрове на bERS разполагат с температурно-контролирани складови капацитети от -20°C до +25°C, с голямо портфолио от продукти в конвенционални стелажни системи.

Всичко това ни позволява да предлагаме подходящи решения за широка гама продукти. Сертификатите и строгата политика на bERS гарантират безопасното съхранение на вашите стоки.

Защо да изберете bERS?

logistic икона

Пълно логистично
обслужване на бизнеса

bERS изпълнява всички процеси от получаване и обработка на заявките, до подготовка на поръчките за изпращане и доставка до клиента.

achievement

Повече от 10 години опит в сферата

Разполагаме с екип от професионалисти, които изпълняват поръчки и доставки за малки и средни бизнеси.

worldwide икона

100% надеждност и сигурен партньор

bERS изпълнява логистични услуги в страната и чужбина, като изцяло се съобразява с изискванията и нуждите на своите клиенти.

Спидомер

Спестявате си време и пари

Възползвайте се от един от нашите центрове за логистични услуги и обработка на поръчки в страната.

Нашите клиенти

Интерснак лого

Логистични услуги

Поискай оферта

Попълнете формата и ще получите конкретна ценова оферта за логистичните услуги.


ЛОГО БЕРС

От създаването си през 2005 г. Bers logistics предоставя висококачествен 3pl аутсорсинг на интегрирани логистични услуги.

Сертификат берс

За bERS

Връзка с нас

Понеделник – Петък,
09:00 – 18:00 ч.