ЗА бЕРС

Умни решения при управление на логистика

От създаването си през 2005 г. bERS Logistics предоставя висококачествен 3PL аутсорсинг на интегрирани логистични услуги

Партньори в бизнеса

Ние работим тясно с някои от водещите вносители на бързооборотни стоки, супермаркет вериги, дистрибутори, организации от публичния (държавен) сектор, както и фармацевтични компании. Днес ние продължаваме да разширяваме нашата мрежа посредством професионални, гъвкави и нагодени към клиента интегрирани логистични услуги.

Екип от професионалисти

Нашият екип е от хора с над 10 години опит в международната и местната логистична индустрия. Познанията на местния пазар и международното know-how в съчетание с иновативен подход към установени местни практики са в основата на изградената ни широка мрежа от клиенти и партньори.

Разумни разходи

Ние се стараем да предоставяме нашите услуги на разумни цени, до колкото е възможно, предоставяйки възможност малки и големи компании в Европа да заявяват нашите логистични услуги.

Логистични ресурси

Компанията оперира складови пространства, регулирани от Изпълнителната агенция по лекарства и Българската агенция по безопасност на храните, с модерна инфраструктура и автопарк от собствени и наети транспортни средства.

проекта

души

години

услуги

bERS Eкип и Кариери


bERS EКИП


Николай Николов
Директор Бизнес планиране и развитие

nikolai.nikolov@bers.bg
+359 882 662 750

Иван Шопов
Изпълнителен директор

ivan.shopov@bers.bg
+359 878 610 294

Владимир Белчев
Директор Финанси

vladimir.belchev@bers.bg
+359 888 528 824

Добрил Атанасов
Технически Директор

dobril.atanasov@bers.bg
+359 888 205 507

Иван Джамбазов
Оперативен Мениджър

ivan.djambazov@bers.bg
+359 886 80 28 20

Димитринка Андреева
Мениджър Вътрешен Транспорт

dimitrinka.andreeva@bers.bg
+359 879 811 806

Камелия Вълева
Мениджър Обслужване на клиенти

kamelia.valeva@bers.bg
+359 888 02 88 44

bERS КАРИЕРИ

Тук е твоето място
?

people@bers.bg
0 700 900 29

JOBS.BGHR


 

bERS ЦЯЛОСТНИ ЛОГИСТИЧНИ РЕШЕНИЯ ЗА:

 


ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ

 

Онлайн търговията набира скорост във всеки бизнес сектор и за да може да оперирате успешна e-commerce компания, на Вас Ви трябва не само удобен за потребителя онлайн магазин и добра онлайн маркетинг стратегия, но и също така необходимите логистични ресурси за операциите на Вашия бизнес.

 

ФАРМА и ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

 

Ние разбираме отговорността и предизвикателствата, пред които се изправят фирмите опериращи с живото-поддържащи и живото-спасяващи продукти в сравнение с типичната среда на веригата от доставки.

 

ХРАНИ И НАПИТКИ

 

От 2005 година насам компании за производство и търговия с храни и напитки се доверяват на нас при предоставянето на логистични услуги в регистрирани от БАБХ складове.

 

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПРОДУКТИ

 

Ние работим с най-големите производители на бързообортни стоки в света и следваме IFS Logistics стандарти, така че разбираме всяка фаза от Вашата верига от доставки. Ако Вашата мисия е да развивате, маркетирате и продавате най-добрите възможни продукти, то нашата е да изпълняваме всички останали дейности.