Международен Воден Транспорт

Международен Воден Транспорт

МЕЖДУНАРОДЕН ВОДЕН ТРАНСПОРТ

Морският транспорт е най-предпочитаният начин за превоз на стоки. Корабоплаването е един от най-старите транспортни методи за превоз на стоки още от древни времена. Всъщност 90% от общия обем на световната търговия се извършва чрез морски и океански превози.

Услугата международен воден транспорт ни позволява да транспортираме стоки до други държави и континенти с помощта на кораби, лодки или други средства, които плават по вода. Повечето транспортни операции между страните по света се извършват от големи кораби или петролни танкери.

С технологичното развитие в наши дни, в сравнение с предишната ера, корабоплаването става по-бързо с използването на гигантски плавателни съдове, с мощни бензинови и дизелови двигатели. Повечето вносители и търговци предпочитат международния воден транспорт, поради по-ниската стойност на услугата, спрямо въздушното карго и сухопътния превоз.

Една от най-важните характеристики на морския транспорт е капацитетът. В една пратка могат да се транспортират големи количества стоки, поради размера на корабите. Чрез воден транспорт се внасят и изнасят стоки или материали, които са трудни за транспортиране или пренасяне по друг начин, като желязо или дърво или свръхтовар.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ МЕЖДУНАРОДЕН ВОДЕН ТРАНСПОРТ ОТ bERS

bERS предлага международен воден транспорт, като част от цялостната си програма за логистични услуги, чрез който може да изпращате и получавате стоки от различни държави. Доверете се на нас, защото:

  • Спестявате време и пари: Международният воден транспорт от bERS е идеален, когато времето не е проблем и искате да изпращате тежки или обемисти товари в чужбина, с възможно най-малко разходи за доставка.
  • Вашите пратки са защитени: Нашата услуга за подготовка на пратките ви гарантира, че вашите стоки са добре защитени, за да запазите крехките си или ценни предмети в безопасност по време на дългия международен воден транспорт.
  • Организираме вашата пратка: bERS е сътрудник с големите специализирани оператори на морски транспорт в България. Извършваме координация и администрация на карго, независимо от произхода и дестинацията.
  • LCL и FCL услуги: Ако имате голяма пратка, предлагаме цели контейнери (FCL) за международен воден транспорт. Ако обемът на вашите стоки е по-малък, може да се възползвате от групажни контейнери (LCL) – споделяне с други пратки.
  • 10 години опит в сферата на логистиката: В bERS работят квалифицирани професионалисти, които се грижат за организирането на морски транспорт за малки и средни бизнеси.

ГРУПАЖНИ КОНТЕЙНЕРИ (LCL) ЗА МОРСКИ ТРАНСПОРТ

Услугата международен воден транспорт е по-евтина спрямо изпращането на товари по въздух (въздушно карго). Ние обаче се уверяваме, че получавате най-изгодната цена за морски транспорт, като ви предлагаме услугата за групажни контейнери (LCL – “Less Container Load”).

Ние сме специализирани в тази международна услуга за морски товарни превози, която включва консолидиране на вашата пратка с много други спедитори. Благодарение на нашето сътрудничество с големите оператори на морски транспорт в страната, изпращаме вашите товари на възможно най-ниска цена.

Можете да изберете вашата доставка да бъде изпратена от врата до врата или от врата до пристанище, така че без значение какви договорености искате да направите при международен воден транспорт, ние имаме решение за вас.

ЦЕЛИ КОНТЕЙНЕРИ (FCL) ЗА МОРСКИ ТРАНСПОРТ

Ако вашата пратка е с много голям обем, най-подходящо за вас при международен воден транспорт е услугата за наемане на цели контейнери (FCL – “Full Container Load”), независимо дали сте малък или голям бизнес.

bERS ще организира за вас контейнера с най-подходящия размер, натоварването на стоките в него и международната документацията за доставка до пристанището по местоназначение.

Независимо дали изпращате големи количества стоки, или се премествате в чужбина и се нуждаете международен воден транспорт, нашата услуга за морски транспорт FCL е идеална.

МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ СЪС СУХИ И ХЛАДИЛНИ КОНТЕЙНЕРИ

Контейнерът, който се използва за международен транспорт, представлява голяма метална кутия със стандартни размери, където товари и суровини се изпращат и съхраняват по време на експедиция от обект на обект, независимо дали по море, въздух, железопътен или сухопътен превоз. Стандартната дължина на контейнерите варира от 6 до 13 метра.

Видове контейнери, които използваме:

  • Сухи контейнери: за транспортиране на товари от общ характер;
  • Хладилни контейнери: използва се за транспортиране на стоки, които трябва да се съхраняват при ниска температура.


Контейнеровоз в залив

За повече информация свържете се с нас за бърза оферта.