ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ НАШАТА ЦЕНОВА ПРОМО ОФЕРТА

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ НАШАТА ЦЕНОВА ПРОМО ОФЕРТА

През периода август – октомври 2018 г. имате възможност да се възползвате от нашите по-ниски промоционални цени за логистични услуги:

 

ТРАНСПОРТ ДО СОФИЯ ОТ НАД 6 ТОЧКИ В БЪЛГАРИЯ на ПАЛЕТНИ ПРАТКИ

температурно-контролиран и сух транспорт на стока

СЪХРАНЕНИЕ НА ЦЕЛИ ПАЛЕТИ ПОД ТЕМПЕРАТУРЕН РЕЖИМ

При темп. режим +2/+6 и +8/+12°C: 0.40лв. без ДДС на палетоден

СЕГА Е МОМЕНТЪТ ДА ИЗБЕРЕШ bERS Logistics.

 

bERS Logistics предлага ежедневен хладилен и сух транспорт с маршрути от София до главните градски центрове в България и обратно до София. Тази дейност също така включва и решения за дистрибуция към магазинната мрежа в София и страната, като разполагаме с различни типове хладилни транспортни средства и решения в режим на замразяване (-18/-16°С), на охлаждане (+2/+6°С), на леко охлаждане (+8/+12°C) и поддържане на среда за шоколад (+14/+18°C).

Същевременно може да приемаме, съхраняваме (дългосрочно) и обработваме (поръчки от клиенти с ) Вашата стока в помещения с температурен диапазон от -20°C до +25°C, съгласно изискванията на БАБХ, ИАЛ, ISO 9001:2015 и IFS Logistics стандарти, в логистични центрове Мусачево и Казичене, както и да преразпределяме Вашите товари през логистични хъбове в Пловдив, Варна и Стара Загора.

Екипът ни управлява и изпълнява температурно-контролираната логистика на клиенти като Метро, Т-Маркет, Mondelez, Nestle-Froneri, KFM, Olympus/Tyrbul, Boehringer Ingelheim и Accord Healthcare.

Внимание: Ценовите предложения, посочени тук, са валидни, съгласно Общите условия за складово обслужване (.pdf линк) и Общите условия за транспортни услуги (.pdf линк) на bERS Logistics като Доставчик на Логистични услуги (ДЛУ).

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *