Складова Логистика

Складова Логистика

Складова логистика от bERS

Складирането по същество е съхранение на стоки, които ще бъдат продадени или използвани на по-късен етап. Докато малките бизнеси могат да складират продукти в стая, мазе или гараж, по-големите фирми обикновено наемат фирма за складова логистика, която разполага с обекти, които са специално проектирани за съхранение на различни стоки.

Складът не предлага нищо повече от съхранение. От друга страна, складовата логистика се занимава със съхраняване на продукти, но изпълнява и поръчки. Независимо дали целта е само съхранение или съхранение и изпълнение на поръчки, складовата логистика използва специфични елементи, които помагат на производителите, дистрибуторите и търговците да следят запасите си и да ги съхраняват безопасно.

Операциите по складова логистика включват следните компоненти:

 • Рафтове и стелажни системи, които предлагат максимален капацитет за съхранение и лесен достъп;
 • Система за контрол на климата. Това е особено важно за замразени продукти или такива, които се нуждаят от охлаждане, включително някои фармацевтични или лабораторни медикаменти и други, които се разграждат, ако са изложени на прекалено много топлина;
 • Софтуер за инвентаризация, който информира собственика на продуктите за текущата наличност;
 • Оборудване, което може да премества продукти от точка А до точка Б – мотокари, палетни колички, транспортни ленти и други;
 • Подготвяне на пратки, опаковане на стоки, издаване на документи (гаранционна карта и други) и изпращане на поръчки;
 • Работници, които зареждат стоките в склад и други, които изпълняват поръчки.
 • Защита на съхраняваните продукти.

Защо да изберете Складова логистика от bERS?

Складирането е много важна част от логистиката. bERS осигурява не само съхранение на стоките, но също така опаковане и изпращане на поръчки. Нашето ефективно складиране осигурява важна икономическа полза както за вашия бизнес, така и за клиентите ви.

Складова логистика от bESR ви предоставя:

 • Съхранение в склад. Ние съхраняваме стоките ви по най-правилния начин в нашата модерна складова база, за да се запази тяхното състояние и цялостен вид при доставка.
 • Складиране. Използвате и плащате толкова, колкото ви е необходимо, благодарение на възможностите за складиране, които осигуряваме в нашите модерни, складови съоръжения.
 • Логистични бази в няколко града. Ще ни откриете във Варна, Пловдив, Казичене, Мусачево и Скопие. Всяка от базите на bERS ви дава възможност за съхраняване, пикиране, крос-докинг, управление на документация и рекламация, фактуриране към трети страни, палетизиране и още. Всичко се контролира с помощта на специализирана система за управление, за да повишим бързината и ефективността на складовата логистика.
 • Контрол на запасите. Складовете ни помагат да се управлява голямо количество запаси за бизнеса.
 • Централизация на стоките. Тъй като всичко се съхраняват на едно място, приемането, съхраняването и изпращането на поръчки става по-лесно. По този начин се намаляват транспортните разходи на даден бизнес.

Съхранение на стоки

Вашите стоки ще се съхраняват безопасно в нашите складове, защото притежаваме сертификати и строга политика за складова логистика. Нашите модерни логистични центрове са оборудвани с най-новите пособия и технологии. Вашите продукти ще са в добри и способни ръце. Ние ще направим всичко, което е нужно, за да отговорим на вашите очаквания.

Освен това, поръчките ви могат лесно да бъдат изпратени до вашите клиенти, защото имаме отдел за обработка и подготовка на подадените заявки. Поради тази причина, много клиенти използват нашия склад като техен дистрибуционен център.

Когато имате нужда от най-добрите грижи за вашите продукти и от кадър, който да гарантира, че вашите високи стандарти се поддържат, bERS e насреща. Нашият персонал е обучен за работа според европейските изисквания за безопасност, защото осъзнаваме важността на нейната роля и правим всичко, за да сведем възможностите за щети до абсолютен минимум.

Сухо съхранение

Сухото съхранение на стоки е най-търсено от собствениците на бизнес с различна сфера на дейност. bERS осигурява сухи складове за голямо портфолио от продукти в конвенционални стелажни системи, включително такива за: хранителни стоки; строителни материали; лекарствени медикаменти.

Складовата логистика на bERS ви осигурява складове, в които годността и видът на вашите стоки ще бъдат защитени. Нашите опитни работници ще ги управляват и разпределят по правилен начин. Освен това, екипите ни ще се грижат за цялостното състояние на продуктите и складирането им. Заедно с това, осигуряваме и денонощен контрол и високи стандарти за сигурност и проверка.

Съхранение под температурен режим

Някои компании имат много специфични изисквания по отношение на складовата логистика, като например съхранение под температурен режим или определена влажност. Ние разполагаме с температурно-контролирани складови капацитети от -20°C до +25°C, с голямо портфолио от продукти в конвенционални стелажни системи.

Всичко това ни позволява да предлагаме подходящи решения за широка гама продукти:

 • Хранителни стоки. bERS осигурява перфектна хигиена и подходящ температурен режим за складиране на хранителни продукти и суровини.
 • Лекарства. Ние предлагаме складова логистика за лекарствени медикаменти, която отговаря на строгите законодателни мерки.


Управление на инвентара и ротация на стоката с логистична компания бЕРС

За повече информация свържете с нас за бърза оферта.