Логистичен център Варна

bERS Варна

ФИРМА ЗА ЛОГИСТИКА ВЪВ ВАРНА

bERS е фирма за логистика във Варна, която предлага комплексни услуги по организация на транспорт, складиране и обслужване на заявки. Ние разполагаме с перфектна инфраструктура и огромен опит, които ни позволяват да се грижим за редица дейности от Вашия бизнес.

Нашият варненски логистичен център предлага широк набор от услуги, свързани с транспорт и управление на товари. Придържаме се към най-високите стандарти в бранша и се гордеем с качеството, което предлагаме.

В морската столица можете да ни потърсите за всички услуги, свързани с транспорт, складиране, управление на заявки и цялостна логистика. Нашите консултанти ще отговорят на всички въпроси и ще дадат компетентно мнение за оптимизация на процесите.

НАДЕЖДНА СПЕДИЦИЯ ВЪВ ВАРНА

Обърнете се към нашия център за международен транспорт и спедиция. Ние ще се погрижим продуктите и материалите Ви да достигнат до всяка точка на света, която сте планирали.

Имаме необходимата инфраструктура да осигурим сухопътен, въздушен, речен и, разбира се, морски транспорт. Морската столица се намира на ключово място за обединяването на различни методи. Това позволява изключително лесна консолидация и крос-докинг.

Нашите експерти ще се заемат с управлението на Вашите товари за ефективна и качествена логистика. Ще намерим най-изгодния начин да доставим продуктите и суровините до всяко едно място. Спазваме всички изисквания на законодателството, както и инструкциите на клиентите ни за оптимални резултати.

Ще транспортираме всички товари според конкретните условия за съхранение. Именно от това зависи да пристигнат във вида и състоянието, в което ги очаквате Вие и Вашите крайни клиенти. Намираме най-достъпните куриерски решения, които съчетават бързина с изгодни цени за най-ефективни резултати.

ОБСЛУЖВАНЕ НА ЗАЯВКИ И ПРАТКИ ВЪВ ВАРНА

Центърът за логистика във Варна ще се заеме с обслужването на заявки за Вашия бизнес. Ние предлагаме безкомпромисен фулфилмънт, като покриваме всяко звено. Поемаме процеса от момента, в който онлайн магазинът Ви регистрира поръчка. Обработваме заявката, потвърждаваме наличността и опаковаме продуктите според вида и конкретните инструкции. След това предаваме пратката на куриер, като поддържаме връзка с клиентите и доставчиците.

Ако се налага връщане или замяна, ще се справим безпроблемно и с това. Нашите системи позволяват да следим наличностите в реално време и да обновяваме информацията моментално. Затова ще приемем обратно продуктите и ще обработим документите, за да бъде всичко изрядно.

Можем да се заемем не само с изходящите пратки, но и да приемем входящите. Ще заведем правилно и точно всеки един артикул, за да сте наясно с наличностите и да планирате работата си. С лекота боравим с всички документи и ще следим за коректната информация, която Вие посочвате.

СКЛАДОВЕ ВЪВ ВАРНА

Нашите складове във Варна са ключова част от услугите по логистика и фулфилмънт, които предлагаме. Обърнете се към нас за сертифицирани складови помещения, които да съхраняват суровините и продуктите при правилните условия. Всичко това е законово изискване по отношение на определени стоки. Изборът на подходящи помещения е основна стъпка към поддържане на изрядна дейност.

Ние намираме най-подходящите складови площи като размер, разположение и оборудване. Решенията ни са гъвкави и Ви позволяват да променяте площта при нужда, за да оптимизирате процесите си и да можете да реагирате бързо на промените в инвентара.

Свържете се с нас, за да научите повече за условията и методите ни на работа по логистиката.

Типове съхранение

 • сухо
 • охладено +2/+8°C
 • замразено -18/-16°C
 • опасни товари

Изпълнение на поръчки

 • крос-докинг
 • съхранение на палет
 • пикиране на кашон
 • пикиране на единична бройка от артикул
 • управление на върната стока
 • доставки до независими магазини за бързооборотни стоки и потребителски продукти в региона
 • подготовка на промо-пакети
 • фактуриране към трети страни
 • управление на документи
 • палетизиране
 • препалетизиране
 • интерфейс с my 3PL @ bERS
 • допълнителни услуги при поискване

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ОФЕРТА

ЛОГО БЕРС

От създаването си през 2005 г. Bers logistics предоставя висококачествен 3pl аутсорсинг на интегрирани логистични услуги.

Сертификат берс

За bERS

Връзка с нас

Понеделник – Петък,
09:00 – 18:00 ч.