Дистрибуция

Дистрибуция

bERS предлага и извършва комплексна търговска и логистична национална дистрибуция, с гаранция за качество, коректност, бързина и лоялност спрямо партньорите и клиентите си.

Търговска дистрибуция

Фирмата стартира най-новото си предизвикателство през 2021г. с поемането на търговската дистрибуция на Интерснак за територията на най-важния регион в страната – София. 

Услугата осигурява седмично логистично обслужване на над 2 хил. точки на доставка, което считано от 2021 прераства и в ангажимент за управление на документооборота между компаниите и пазара.

Ето защо на база съществуващата структура и оперативен капацитет през същата година стартира и нашата директна търговска дистрибуция, в която редица наложени и иновативни нови брандове ни довериха както логистиката на стоката, така също и оперативното й развитие през наш собствен търговски екип.

Две ръце държат таблет

Изграден от доказани дългогодишни професионалисти в сферата на търговията това ново направление вече втора годишно успешно налага името на компанията, като синоним на професионализъм и коректност пред доставчиците и клиентите си.

А изградените оперативни и развиващи се иновативни практики определят bERS Distribution като лоялен целеустремен партньор мотивиран от постоянно променящата се пазарна среда в страната.

Днес bERS Distribution може гордо да се похвали с изградена дистрибуционна мрежа в Традиционен пазар и Ключови клиенти, като представител на над 500+ продукта в 22 категории.

А успешната ни стратегия за развитие на портфолиото
се обуславя на следните основни принципи:

graphs окона

01.

Оптимизация на портфолиото с цел максимална ефективност на резултатите за всеки наш партньор. Лимитиране на претрупването на продукти, водещо до липса на фокус в работата на търговския екип.

Група икона

02.

Ограничаване на нежелана вътрешна канибализация на продукти, чрез активирането на един доставчик представляващ категорията.

bullseye икона

03.

Готовност за работа с производители и вносители насочени към стратегическото развитие и налагане на собствената си гама продукти, с ясна и прогнозируема визия за подкрепа.

Отличните дългосрочни взаимоотношения и доверие на партньорите ни са гръбнака на нашата дистрибуция,
а позитивната нагласа и професионализъм на екипа ни лицето на компанията пред клиентите ни.

bERS Logistics

Дистрибуторските ни услуги включват

На база дългогодишен опит в съхранение и логистика, компанията има за цел системно да анализира и оптимизира стоковите си запаси, като поддържа баланс между нуждите и търсенето на пазара.

Ротацията на стоката се управлява стриктно спазвайки стандартите за FIFO и FEFO, както и изискванията за съхранение подадени ни от доставчиците.

Защо да изберете bERS?

logistic икона

Пълно логистично
обслужване на бизнеса

bERS изпълнява всички процеси от получаване и обработка на заявките, до подготовка на поръчките за изпращане и доставка до клиента.

achievement

Повече от 17 години опит в сферата

Разполагаме с екип от професионалисти, които изпълняват поръчки и доставки за малки и средни бизнеси.

worldwide икона

100% надеждност и сигурен партньор

bERS изпълнява логистични услуги в страната и чужбина, като изцяло се съобразява с изискванията и нуждите на своите клиенти.

Спидомер

Спестявате си време и пари

Възползвайте се от един от нашите центрове за логистични услуги и обработка на поръчки в страната.

Търговска дистрибуция

Поискай оферта

Попълнете формата и ще получите конкретна ценова оферта за дистрибуция.


ЛОГО БЕРС

От създаването си през 2005 г. Bers logistics предоставя висококачествен 3pl аутсорсинг на интегрирани логистични услуги.

Сертификат берс

За bERS

Връзка с нас

Понеделник – Петък,
09:00 – 18:00 ч.